Молодорухівці Луцька поспілкувались з Б.І.Тарасюком

10 серпня 2012, 18:57
Власник сторінки
0
472
Молодорухівці Луцька поспілкувались з Б.І.Тарасюком

Голова Народного Руху України перебуває на Волині та спілкується з виборцями

       Народний депутат, голова Народного Руху України, двічі Міністр закордонних справ (1998-2000 і 2005-2007) Борис Тарасюк вже понад 4 дні перебуває на Волині, де спілкується та звітує перед виборцями.

9 серпня у Луцьку, зокрема, відбулося 3 таких зустрічі з різними мешканцями міста. Мали нагоду поспілкуватися з Борисом Івановичем і члени молодіжки ВО ВГО «Молодий Народний Рух», які почерпнули для себе багато цікавого та отримали відповіді на свої запитання.

            Перш за все, як дипломат, Борис Тарасюк висловив своє занепокоєння у зв’язку з погіршенням відносин із Європейським Союзом через політичні переслідування в Україні. «Через сфабриковані справи над Юрієм Луценко  та Юлією Тимошенко Україна знову повернулася до категорії частково вільних країн.. Головне, щоб нас не очікувала доля Білорусі».

            Екс-міністр також поділився враженнями від недавніх дій «керівництва держави». Зі слів Тарасюка, вчора «нинішня влада до списку чорних справ внесла ще дві». Тобто – Віктор Янукович підписав скандальний закон «Про засади державної мовної політики» та ЦВК ( звісно з вказівки верхівки) відмовилася реєструвати кандидатами в нардепи Юлію Тимошенко і Юрія Луценка через сфальсифіковані справи над ними.

            Але попри все лідер Народного Руху України висловив оптимістичне бачення майбутнього країни. Він твердо упевнений, що об’єднана опозиція обов’язково набере більшість у парламенті. Тоді Україна одразу повернеться на демократичний шлях розвитку, але для цього маємо працювати ми усі, адже влада міцно сидить і застосовує для своїх потреб усі наявні ресурси.

            Варто відзначити, що Борис Іванович висловився і щодо опозиційної молоді Луцька: « Мені дуже приємно, що молодорухівці Волині є активними і беруть участь у таких ось заходах ».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.