Чому кожен українець, в якого ще є хата, терміново має переписати її на кота?

16 серпня 2012, 09:45
Власник сторінки
Голова Всеукраїнської профспілки «Народна солідарність». Заступник голови Громадського об’єднання «Українська справа».
0
1692

За останні дні сотні успішних бізнесменів переписали на Кота свої статки, зароблені за 20 років нашої умовної Незалежности. Ви гадаєте, вони не вміють рахувати гроші?

Особисто я маю для цього рішення щонайменше шість аргументів:

1. Якщо Ви великий, дрібний або середній підприємець, то переписавши свій бізнес на Кота, Ви таким чином убезпечитесь від необхідності в недалекому майбутньому продати його за 20 % ринкової ціни місцевому представнику Партії Регіонів.

Зробити це доцільно, навіть якщо Ви сам – член Партії Регіонів. Кіт “кришує” навіть від Стоматолога.

2. Якщо Ви – найманий працівник, студент або пенсіонер, передача свого майна Коту позбавить Вас необхідності витрачати більшу частину своїх доходів на оплату комунальних послуг.

3. Той, хто вчасно переписав хату на Кота, не сплачуватиме податку на нерухомість.

4. Якщо вчасно не переписати хату на Кота і не продати її комусь із Партії Регіонів, її в 2014 році все рівно безкоштовно заберуть разом із землею, на якій вона знаходиться, в ході ініційованої Партією Регіонів “Земельної реформи”. З механізмом “чесного відйому” Партією Регіонів земельних ділянок, заздалегідь завбачливо не переписаних власниками на Кота, можна ознайомитись тут.

5. Переписавши хату на Кота Ви убезпечите себе від всеукраїнського розшуку та/або арешту за звинуваченням у скоєнні різних кримінальних злочинів, дуже ймовірного у випадку, якщо будь-яке цінне нерухоме майно всупереч викладеному в пунктах 1-4 продовжуватиме офіційно числитися як Ваше.

6. Переписавши хату на Кота, Ви з найменшими моральними та фізичними втратами і в максимально стислий час опинитесь у тому становищі вільної від будь-яких матеріально-фінансових тягарів людини, до якого неминуче веде кожного українця подальше перебування при владі в нашій країні Партії Регіонів та її лідера Віктора Януковича.

САМЕ ТОМУ НА КОТА ВЖЕ ПЕРЕПИСАНО ВСІ ХАТИ, ЯКІ ВИ МОЖЕТЕ БАЧИТИ НИЖЧЕ:



Якщо у Вас є своя версія того, чому раціонально мислячій людині слід поквапитися з юридичним оформленням передачі своєї власності Коту – пишіть, будь ласка, нижче, у вигляді “коментів”.

Ми з Котом, також, готові відповісти на всі Ваші можливі та цілком природні сумніви.

Головне, щоб Ви пам’ятали: за 2-3 роки майном, яке належить сьогодні Вам, в любому разі володітиме або Кіт, або хтось із Партії Регіонів. ТРЕТЬОГО НЕ ДАНО… 

З повагою,

Олексій Кляшторний,
представник Кота (за довіреністю)



PS Підтримати націозахисну діяльність Кота Ви, також, можете, приєднавшись до Громадського руху ЗА НЬОГО. Зробити це можна (і особливо доцільно), навіть тоді, коли жодного майна у Вас уже не лишилось. Кіт ЗАВЖДИ платить за стояння з Його зображеннями на вулиці або майдані, "лайкання" та "тролення" на 50 % більше, ніж "Об"єднана опозиція" та на 20 % - ніж Клюєв безпосередньо!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Недвижимость,подарки,налог,стоматолог,земельна ділянка,нерухомість,Януович,рейдери,хата,кіт
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.