Сергеіч тіпа з Оболоні

16 серпня 2012, 10:59
Власник сторінки
Dolce far niente
0
448

третя серія


Сергеіч знов запостив блог. Тепер з купою звинувачень на Андрія. Головне його звинувачення - буцімто Андрій сказав що "в червні 1941го СССР не ввійшов в Антигітлерівську Коаліцію". Для цього він навіть видер цитату з Вікіпедії про те що в червні 41го СССР в цю Коаліцію вступив (а куда йому ще треба було вступати після нападу Німеччини на СССР?).
На аргументовані заперечення, і на його у відповідь "блог не про це" прохання конкретизувати тоді його претензії до Андрія - він почав за своєю звичкою терти ці дуже некомфортні для нього репліки.
Я розумію що для справжнього русонацика існують тільки дві думки - його і неправильна. Але ж і совість треба мати?
Вирішив робити скріни коментів які він тре. Хоча дещо пропустив, не встиг зробити.



По мірі того що Сергеіч буде терти - я буду добавляти нові скріни. Хай усі побачать дурість і здатність до дискусії цього справжного російського націоналіста.
Чим Сергеіч аргументує своє тупе невміння вести дискусію? Основні його відмазки - звинувачення "в хамствє", "блог нє об етом", і накінець "іді на свой блог". 
Нові його відмазки теж по-можливості будуть походу додаватись.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.