Проти активістів КУПР порушують нові кримінальні справи на захист закону

18 серпня 2012, 15:54
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
456

Проти активістки КУПРу Ярослави Пугачової порушено кримінальну справу за звинувачення у хуліганстві.

Проти активістки КУПРу Ярослави Пугачової порушено кримінальну справу за звинувачення у хуліганстві. За повідомленням судді Броварського міськрайонного суду, Міхієнкової Т.Л., Ярослава Пугачова 30 травня цього року брала участь в акції на захист Віталія Запорожця, котрий знешкодив в селі Семиполки особливо небезпечного озброєного злочинця.
Під час слухання справи Віталія Запорожця суддя Міхієнкова в порушення законодавства України перешкоджала роботі журналістів, які висвітлювали подію. Під час перерви в судовому засіданні присутні в залі впустили представників ЗМІ до приміщення, а Ярослава Пугачова разом із іншими громадськими активістами вимагала справедливості стосовно народного захисника Запорожця. 
Сьогодні слідчий Броварського МВ порушив кримінальну справу проти Ярослави Пугачової. Активістку відпущено на підписку про невиїзд. 
Нагадаємо, в лютому цього року Ярослава Пугачова відбула незаконне покарання – 15 діб адмінарешту – неправомірно призначене Шевченківським райсудом за участь у благодійній акції з роздачі кондомів. 
Складається враження, що влада намагається будь-яким чином порушити кримінальні справи проти всіх активістів ВГО «Коаліція Учасників Помаранчевої Революції».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.