Запитайте у кандидата!

19 серпня 2012, 09:17
Власник сторінки
0
352

Мій варіант питань до будь-якого кандидата .

Шановні !

Під час агітації до  виборів,  у Вас буде багато можливостей слухати  гарні і щедрі обіцянки від всяких мастей кандидатів.   Пропоную Вам  бути не пасивним отримувачем  макароних виробів  на вуха, а задавати питання тим кандидатам.  Можливо відповіді на цей перелік питань відкриє Вам очі , або закриє їм рота.

1)      А як, власне,  став кадидат  кандидатом?  

Питання скоріш за все до тих, хто представляє  політичні партії.  Не полінуйтесь  і запитайте своїх знайомих  членів політичних парті – їх питали кого вибрати  кандидатом?  Нема жодної партії,  де були б попередні консультації  з простими партійцями!   Кандидатів «призначили» !  За які заслуги? Там де нема прозорості – є корупція і купівля-продаж!!!   Як можуть йти в парламент люди котрі цю дорогу купують ?  ЇЇ  купують -  щоб отримати, або  ще більші гроші , або щоб  прикрити недоторканістю  минулі «подвиги»!  

 

2)      З яких джерел фінансується  передвиборча  активність кандидата? І скільки вона коштує? 

 

Не малі гроші йдуть на  вибори.

Подивіться як активно йде реклама  за кандидата! Скільки то коштує грошей?!  Ви вважаєте ті гроші платять партії ?  Ні! Це –  гроші кандидатів, за які вони купують ,як Вашу підтримку,  так і підтримку партії – бо заодно і її рекламують.  Якшо у кандидата нема  зрозумілої відповіді де він  взяв гроші, то про що тоді його питать ????  Не приймате «розумні»  відповідь типу – «продав акції»  ! А де взяв ті «акції»? Якщо тато заробив  - так може потрібно і вибирати тата???   Може після продажу акцій він і вас продасть…

 

3)      Як збирається жити цей кандидат в Києві? На  зарплату?  А сім»я?  Звідки плануються прибутки в наступні 4 роки?

Якщо це не заможна людина – погодьтесь , смішно звучатимуть слова про зменшення пільг для депутатів.  Мало ймовірно що він проживе в Києві і не «продасться».  

 

4)      В чому кандидат спеціаліст?  В якому  напрямку він може вести законотворчу діяльність?

Якщо  людина «спеціаліст широкого профілю»  -  значить йде туди тусуватися. Таких в попередній Раді було 2\3.   Реальний непотріб для об’єму. Полова.  Все вирішує  1\3, а ці – голосувальщики,  за помахом руки.

 

5)      Чим гордиться кандидат – що він конкретно зробив для громади і де? 

Робота в Раді – вимагає досвіду і розуміння того,  для чого туди йдеш. Якщо нема конкретних дій в минулому – на майбутнє не варто розраховувати.

 

6)      А чи може  кандидат бути реальним представником  інтересів Вашого  округу?

    Тушка.  Поняття приписане до регіонів . Але – Чи не є тушками і кандидати від всіх інших партій ?  Тушками однієї або іншої сторони,   бо вони НІЧОГО не вирішують.  Навіть,  якщо вони голосуватимуть самі  - вони  ЗМУШЕНІ голосувати як скаже ПАРТІЯ.  А партія в реаліях України – це,  як правило, одна особа – ЛІДЕР.   І не тіште себе ілюзіями,  що то буде «наша» влада.  Деспотів  своїх не буває  . Вони – нічиї, а  всі –  їхні  раби. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.