В Києві Спілка Молоді Регіонів роздає шпроти на: В/О №222 (+ФОТО/ВІДЕО)

19 серпня 2012, 12:55
Власник сторінки
Creator
0
617
В Києві Спілка Молоді Регіонів роздає шпроти на: В/О №222 (+ФОТО/ВІДЕО)

ВГО "Союз молоді регіонів" передали до "Ради ветеранів міста-героя Києва" близько 400 пакунків з продуктовими наборами, скатертинами, рушниками та ласощами для подальшого поширення серед виборців.

Мобільна група громадянського руху "Спільна Справа" зафіксовала сьогодні роздачу безкоштовних продуктових наборів виборцям, яка здійснювалась молодіжним крилом Партії регіонів - ВГО "Союз молоді регіонів" в Києві. 

О 13.00 за адресою місто Київ вул. Терещенківська, 13 активісти ВГО "Союз молоді регіонів" передали в ГО "Рада ветеранів міста-героя Києва" для подальшого поширення серед виборців близько 400 пакунків з продуктовими наборами, скатертинами, рушниками та різноманітними засобами гігієни. 

Джерело "Спільної Справи" в ГО "Рада ветеранів міста-героя Києва" повідомило, що на зустрічі мав бути присутнім кандидат від Партії регіонів Максим Луцький, який балотується по Солом'янському району столиці (222-ий виборчий округ), проте, дізнавшись про присутність на зустрічі спостерігачів, Луцький залишився у власному автомобілі.

ПРАВОВИЙ ВИСНОВОК: Партія регіонів прикриваючись діяльністю молодіжної організації яка є "молодіжним крилом Партії регіонів" проводить підкуп виборців України!

Нагадаємо також що членом  ВГО "Союз молоді регіонів" згідно Статуту можуть бути:
СТАТУТ ВГО "СМР" п.4. ЧЛЕНСТВО В СМРУ
4.1. Членом СМРУ може бути кожен громадянин України віком від 14 до 28 років, який визнає Статут СМРУ, та не є членом політичної партії, крім Партії регіонів. !!!






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.