Як повернути Україну Росії без жодного пострілу

20 серпня 2012, 06:46
Власник сторінки
проектировщик интерфейсов, юзабилити специалист
0
294
Як повернути Україну Росії без жодного пострілу

Гіпотетичний посібник з мирного розширення територій за мовчазної згоди його населення.

1. Більша частина населення повинна бути у злиднях. Бідним населенням легше управляти. Досить їм пообіцяти покращення і вони будуть голосувати за кого треба.

2. Підібрати свого кандидата. Потрібен кандидат, який не буде думати про майбутнє, не буде думати про народ, буде думати лише про гроші. А ще краще купити побільше місцевих депутатів. Всі ці персонажі не повинні заважати наступним пунктам і підтримувати попередній ( ще краще, якщо шляхом розкрадання державних коштів). Завоювати медіа, всі мають підкорятися , підтримуваим і підсилювати всі пункти. Підтримувати розбрат в опозиції, топити українських кандидатів.

3. Почати боротьбу за Російську мову в прикордонних регіонах, оскільки там багато людей які розмовляють російською. Підтримувати російськомовне населення. Прийняти російську мову як головну, попередньо прийняти хоча б регіонально, під будь-яким приводом, купити конституційний суд.

4. Створити іллюзію утисків російськомовного населення, мало шкіл, спотворення історії, пошук чорних плям в патріотичних особистостях українських героїв, тощо. А навпаки піднесення російських героїв, підтримка ветеранів, підтримка мови, безперешкодна видача російських паспортів всім бажаючим...


Пункти вище вже виконані, далі гіпотетичний розвиток подій.

5. Наростити підтримку російськомовного населення. Мітинги на підтримку "Язика", вислови і заклики регіональних лідерів на підтримку мови.

6. Вислови регіональних лідерів (не значних) про зближення з "братською" Росією. Наростання підтримки, російські заходи, концерти російських зірок, які зі сцени будуть говорити про братство народів...


7. Спровокувати конфлікт (наприклад, підвищити ціни на газ, збити російський мирний літак нібито українськими ракетами, терорист націоналіст щось утне... )

8. Ввести війська з ціллю захисту російськомовного населення, громадян Росії. Створення маріонеткової автономії.

9. Приєднання до Росії.

10. Придушення, всіх національних свобод.

Ці пункти, можливо віншій редакції, уже були виконані після смерті Богдана Хмельницького.  Також видно як Росія відхватила частину Грузії. Так що не далеко той час, коли все це стане правдою, до речі мені здається що не так довго чекати. 

Сумно за цим спостерігати, і знати що населення з того боку не має волі до виконання конституції України.





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.