Патріотизм - це ключ до поліпшення життя в Україні.

21 серпня 2012, 19:23
Власник сторінки
0
2447
Патріотизм - це ключ до поліпшення життя в Україні.

Спілкуючись зі своїм знайомим на тему патріотизму, поставали цікаві питання: За що любити Україну? Що дала нам Україна? А що ми можемо зробити для неї?...

      Спілкуючись зі своїм знайомим на тему патріотизму, поставали цікаві     питання: За що любити Україну? Що дала нам Україна? А що ми можемо зробити для неї?...

-  Україна це наша Батьківщина, а її, як матір, не вибирають, її потрібно любити, захищати, піклуватися про неї, якщо Ви справжні діти своєї Вітчизни.

-  Що дала нам Україна? Для того щоб Країна мала змогу Вам щось дати, її потрібно облаштовувати.

Кеннеді казав: «Не думайте, що Ваша країна може зробити для Вас, думайте, що ви можете зробити для вашої країни».

-  Я вважаю, що патріотизм, перш за все, це любов та повага до своєї  родини, Батьківщини, до свого народу, до звичаїв та традицій, віросповідання та мови, відповідальність за свої вчинки, також це щоденна праця, направлена на поліпшення своєї родини, країни, міста, села, вулиці, будинку…. І на сьогоднішній день не рідкість, що звичайний пересічний громадянин може зробити більше ніж чиновники знані на всю країну. У нас є всі можливості для того, щоб поліпшити рівня життя в Україні. Але для цього ми ні чого не робимо, окрім того, що перекладаємо провину на когось іншого, на того хто насмілився хоч спробувати щось змінити, тому що самі боїмося взяти на себе цю відповідальність!

«Є тільки два різновиди людей – або патріот своєї Вітчизни, або ж мерзотник свого життя». (Олександр Герцен).

Справжній патріот поставить інтерес Батьківщини вище свого персонального. Яскравим прикладом цього є друга світова війна, катастрофа на Чорнобильській АЕС, де тисячі людей жертвували своїм життям заради своєї родини, Батьківщини, свого народу, і таких прикладів можна привести безліч, де для світлого майбутнього нащадків, своєї держави люди клали здоров’я і навіть життя!

Тож давайте діяти, а не сидіти склавши руки, бо крім нас, цього ніхто не зробить…!

Роман Рудник.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.