Стабільно покращенні. м.Київ, Деснянський р-он.

31 серпня 2012, 07:57
Власник сторінки
політичний аналітик
0
366
Стабільно покращенні. м.Київ, Деснянський р-он.

Хто буде відповідати перед людьми за відсутність гарячої води? Чи знову як завжди? Керманичів в місті багато, але тільки для того, щоб червоні стрічки перерізати.

Тиждень тому відключили гарячу воду. Якраз на передодні дня Незалежності України. Дуже символічно. 

З понеділка почали рити під вікнами сусіднього будинку. У тому місці риють по два три рази на рік. Потім засипають, а цього літа ще й асфальт поклали. Тепер знову яма і кучі піску. Поряд дитячий майданчик, який із за постійних котлованів тримається на чесному слові. З ранку знову з’явилися робітники в помаранчевих касках та жилетах. Чому не можна зробити все за один раз,а треба постійно копати, не зрозуміло. Мабуть так грошей більше можна заробити. Але, як каже одна моя знайома, не все робиться для нашого розуміння. 

Завтра перше вересня, дитина йде до школи. В вечері знову тази, каструлі та чайники, все як завжди. А по телевізору нам розповідають що стабільність вже настала.  

А як по мені так вона і раніше була. Стабільно зростали ціни. Стабільно відключали воду. Стабільно перед виборами нам вішали лапшу на вуха. Стабільно багатіли олігархи. Стабільно занепадало ЖКХ. Далі не буду продовжувати, самі все знаєте. Як вони всі дістали зі своїм покращенням.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.