Газифікація разом з адмінресурсом, як складова агітації від ПР!

05 вересня 2012, 20:23
Власник сторінки
Адвокат
0
360
Газифікація разом з адмінресурсом, як складова агітації від ПР!

Газифікація без агітації - гроші на вітер!


29 серпня цього року в селах Рудничне, Гомельське, Калініна Червоненської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області відбулося "урочисте введення в експлуатацію" нового газопроводу, про що повідомляє офіційний сайт Дніпропетровської обласної організації Партії регіонів за посиланням http://partyofregions.dp.ua/node/14377

Ну звичайно ж керівництво обласного осередку ПР та інші представники провладної партії не змогли не встояти перед спосусою пропіаритися за державні кошти.

Ну і як же без використання адмінресурсу? Без нього ніяк - при проведенні цього "шоу", яке за своєю суттю є виконанням своїх обов"язків посадовими особами з благоустрою населенного пункту, представники Партії регіонів, як суб"єкту виборчого процесу, понаставляли на цьому заході намети із партийною символікою, в яких роздавалися агітаційні матеріали.

Для максимального ефекту від розміщених агітаційних наметів, у заході взяли участь посадові та  службові особи  органів  державної  влади, що прямо заборонено ч.21 ст.74 Закону України "Про вибори народних депутатів України".

 Так, у заході взяли участь народний депутат України від Партії регіонів Дмитро Шпенов, голова Криворізької районної ради, депутат райради від ПР Володимир Мельник, голова Криворізької районної держадміністрації, заступник голови КРОПР Олександр Позивайло, дирекція ПАТ «Криворіжгаз», депутати райради від ПР Дмитро Гурєєв, Ганна Лопачова, Станіслав Шипош.

І це відбувалося не аби коли, а саме в період виборчого процесу, що не може не вказувати на відверте використання членами Партії регіонів, як суб"єкта виборчого процесу, адміністративного ресурсу!

А.ФІСУНОВ
Координатор моніторингу ГР "Спільна Справа" в Дніпропетровській області

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Партия регионов,админресурс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.