У молоді украли майбутнє

06 вересня 2012, 19:07
Власник сторінки
0
410

За цих декілька тижнів я як молодий спеціаліст шукав роботу і зробив деякі висновки з якими хочу з вами поділитися.

Протягом декількох тижнів я шукаючи роботу зрозумів що нас молодих спеціалістів заганяють в глухий кут. Але вони забувають що найбільш небезпечний звір це той якого загнали в куток. 
Якщо розглянути усе то можна сказати що у нас в молоді украли майбутнє. За час правліня Донецького клану, хоча така назва умовна, в країні як ми можемо чути нарешті стабільність. Але якщо розглянути робочі місця які зявляються за остані пару років, то ми бачимо що збільшується кількість барів та кафе і аптек. Тобто нам влада намікає що ми маємо пити і лікуватися.
На рахунок роботи то заходячи в кадрову службу фірм можна побачити що там сидять люди далекі від цього. Вони не компетентні. Так як люди які не компетентні мають займатися робочими місцями. І де мають зявлятися робочі місця якщо українські товари неконкурентоспроможні, а на українському ринку лише за останій рік зменшилася на 10%. Мені пощастило учора почути лекцію одного з експертів, так його війповідю про ситуацію в економіці країна була такою: Ми упали на дно і далі продовжуємо копати.
Також уже зявляються повідомлення що так як Європа не іде з нами на переговори то ми повині розвертати вектори зовнішньої політики в сторону Росії. Бо лише там нас чекають. Що чекає нас молодих при такій владі. Нас незалежно від ситуації відправлять працювати в бари офіціантами. Так як щоб отримати мінімальну пенсію то треба пропрацювати як мінімум 10 років. Тому я закликаю молодь. Народ в цей важкий для нас час ми маємо повернути своє майбутнє. Або ми, або вони. Іншого нажаль не можна придумати. Тому прийдіть 28 жовтня на дільницю та проголосуйте серцем і ми обовязково повернемо собі своє майбутнє. Настав час народу. Разом до перемоги.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.