Доля це те що ми з вами робимо зараз!

07 вересня 2012, 21:16
Власник сторінки
Python Developer
0
521

Батько наказував синам : " Живіть дружно ! " . Але хлопці не слухалися його й часто сварилися . Ось він вирішив, що треба було б провчити їх .

Кожен пересічний громадянин країни змушений щодня перейматися за свою долю. Але що таке доля. Доля це те, що ми з вами робимо зараз! Але не всі це розуміють.

Багато людей в мережі переймається політикою, але мало хто вважає що політик то є найманний працівник. Всі заглядають до своїх обранців до рота, хто по покращення, хто по гарні риторики. 

Досить! Досить віддавати до рук політиків свою долю. Кожен з них, йде до політики аби захистити свої власні інтереси, інтереси родини, спонсорів то що - жоден з них не йде за виборців.

Ні це не буде агітація якоісь політичної сили. Звичайний заклик до розумного, виваженого вибору. Створюйте свою долю своїми руками! Створюйте вже сьогодні. Жодна політична сила, жоден кандидат не має права на брудну гру. Чим гостріша буде позиція кожного громадянина, тим чистішими будуть вибори. Мешканці країни від нашого з вами вибору залежить майбутнє нас з вами, майбутнє наших дітей, рідних. 

Політик чи політична сила яка зараз вдається до брудної агітаціі, підкупів тощо буде так само поводити себе з своіми виборцями, але вже буде запізно.

Народ України повинен взяти віника та вимести з терен кріни усіх нечесних політиків та іх прибічників. 

Батько  наказував  синам  : "  Живіть  дружно ! " .  Але  хлопці   не  слухалися   його  й  часто  сварилися .  Ось  він  вирішив,  що  треба  було б  провчити  їх .   Велів  принести  віник  і  каже :

        - Нумо,  спробуйте,   зламайте !

Як  сини  не  намагалися  ,  нічого  в  них  не  вийшло, -  віник  не  піддавався:  не  могли   хлопці    його  зламати.  Тоді  батько  розв"язав  віника   і  велів  ламати  по  одному  прутику .  Отут  справа  пішла  швидше  й  незабаром  від  віника  залишилася   купка зламаних  прутів  .  Батько  й  каже   :

       Отак!   І   Ви -  якщо   в  злагоді   жити  будете,  ніхто  Вас  не  подолає.   А  будете 

сваритися  ,  та  жити  порізно -  будь-хто  Вас  порізно  й  зламає . 



Читать полностью: http://h.ua/story/65345/#ixzz25ox16VBN

Ось так і ми з вами! Братаймося, єднаймося! Разом ми сила.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.