Інше Слово в українській політиці

08 вересня 2012, 11:48
Власник сторінки
пенсіонер, але залюбки б попрацював: наставником політиків; консультантом діток у дитсадку та конструкторського бюро.
0
365
Інше Слово в українській політиці

Україна сьогодення? чи ? ...Інша Україна!

Інше Слово

Невпинно спливає Час до Дня українського вибору.

Це Час відведений для усіх опозиційних політичних партій та суспільно активних громадян  на те, щоб довести виборцям свою спроможність зупинити лихоліття сьогодення  і консолідувати усіх без винятку громадян на відновлення в Україні основ здорової життєдіяльності суспільства.

 … з  відповідним функціонуванням механізмів дієвого контролю з боку виборців, як за народними обранцями так і за усіма гілками влади.

Ніхто не знає, як саме Україна буде називатися, який політичний устрій восторжествує - майбутнє покаже. Головне  сьогодні для  нас, політичних українців стати на інший шлях до омріяної кожним України.

 Про партійний бюлетень на «виборах ВР 2012»

Судячи з соціологічних опитувань, виборці уже визначилися по партійній частині виборів. І 51% виборців, за соціологічними опитуваннями на сьогодні, буде  голосувати за ключових політичних важковаговиків ПРУ та ВО БАТЬКІВЩИНА. А включно з партіями УДАР і ВО СВОБОДА, за опозицію сьогодні готові голосувати 30% виборців.

Тут все ясно, на чийому боці буде перевага.

Про мажоритарний бюлетень на «виборах ВР 2012»

Та для перемоги Добра в Україні не достатньо перемоги провідних опозиційних партій по партійній частині виборів. І це підтверджують сукупні виборчі рейтинги.  Опозиції потрібно зробити нескладні ідеологічні та організаційні коригування, щоб  народна загальна перемога була безсумнівною, як для виборців, так і для влади. Бо…

… у виборчому бюлетені за мажоритарного кандидата по кожному виборчому округу - ЗЛО БУДЕ БАГАТОЛИКЕ. Зло буде представлено, як безпосередньо членами провладної партії, так і їх дублерами, -  кандидатами -«темними конячками»… з «гарною репутацією» господарників, благодійників, бізнесменів та різноманітних спасителів народу від «епідемій» тощо. Справа не у їх, відкритих чи підспудних,  особистих людських якостях провладних кандидатів, а у їх залежності від нинішньої системи влад в Україні, з її підспудною ідеологічною «надбудовою»: корумпованості, мздоімства, мстивості…тощо

 Декілька  наступних речень для розуміння усього того, що відбувається і які висновки потрібно зробити, щоб не допустити подальшого, неприродного нинішнього розвитку України:

Попри розмови з усіх боків про СИСТЕМНІСТЬ, в українському суспільстві відсутнє розуміння ДВОЄДНОСТІ будь якої Системи, - як механічних так і живих - людських (психоїнформаційних).

Архіважливо розуміти, що кожна СИСТЕМА, починаючи з Всесвіту, Галактик і закінчуючи державою, людиною має, як ІДЕОЛОГІЧНУ, так і ОРГАНІЗАЦІЙНУ складові (структури):

-                          1. Ідеологічна складова - то можуть бути, як знані, так і не знані нами, закони, як-то притяжіння тощо, «чорні дірки» у Всесвіті; …генна взаємодія (синергія) внутрішніх органів живих істот; конструктивна взаємодія  елементів механізмів викладена у кресленнях, інструкціях; хибні чи нехибні закони у державі тощо;

-                          2. Організаційна/ матеріальна складова СИСТЕМ - то це  їх безпосередня дотичність (російською мовою осязаємость).

Однак саме носії ненаукової комуністичної ідеології - КПУ і кравкучмісти (на сьогодні олігархи та можновладці), через прийняття, у 1996 році,  ВРУ «конституції України »,  спростували  системність для України,  протиснувши до ст..15 слова, які заперечують існування  в Україні УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНИЦЬКОЇ, НАДОРГАНІЗАЦІЙНОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕОЛОГІЇ.  Як основи, - як ідеологічної надбудови у державі.

            Саме через ці негативно ключові слова - і «ст.. 10», і розділи такої «конституції» про «незалежні» гілки влади, прокуратуру тощо стали «благімі намєрєніямі»,- ніхто!,- нікому!,- нічим! не зобов’язаний…

            «Найкраща у Європі «конституція україни» у  сукупності з «найкращим у світі пам’ятником Т.Г. Шевченку у Харкові», закодували українців на коротку спіраль їх розвитку - « від покритої Катерини з немовлям …до окомсомоленого дівча… на краю прірви… - прірви … назад «до Катерини», чи то до жіночого повійства по європам». Закодували на роль рабів. (Не даремно не тільки комуносатрапи, а й німецькі нацисти спасали пам’ятник від бомбових нальотів авіації). …

Хіба це не підтверджується сьогоденням уже на протязі трьох з лишнім століть?

І якщо інші нації центральної Європи вже розірвали ланцюги кайданів рабства, то українські провідники нації уже двічі, після 1 грудня 1991 та 26 грудня 2004 років, втратили історичні шанси позбутися рабства. Однак були не цілеспрямованими і послідовними.

            Всевишній дає третій шанс – мажоритарні округи. І якщо сучасні політики мають ділову політичну хватку, то вони перетворять закладені негативи «мажоритарки» і перетворять їх на позитиви. Персональна відповідальність лежить на кожному: Кличку, Турчинові, Яценюку.

             Ви прагнете іншої України?

 

То, що ще можна встигнути зробити для цього за 50 діб до дня голосування?

 

…проаналізувати те, а чому, від виборів до виборів, від 33 до 39% виборців проявляють виборчу пасивність.

Символьно-аналітична група громадської організації «Союз Вчених та Інженерів України»  категорично проти того, щоб брутально  називати здебільшого талановитих людей: «противсихами, хохлами, «гетьманцями» та «хатискрайніми».

 Насправді це неприєднавші! Можливо вони і є цвіт нації оскільки вони не вірять в те, що за існування підспудної ідеологічної надбудови у владних коридорах, будь-які на сьогодні політ«ангели» не будуть перетворені "системою" на …можновладців зрощених зі злочинним світом олігархів.

 

Для таких українських громадян аргументом, щоб прийти і проголосувати за опозицію можуть бути задекларовані нею наміри - змінити прогнившу систему влад в Україні на ГРОМАДЯНСЬКУ СИСТЕМУ ВЛАД, яка забезпечить повний контроль народу за владою та ефективність виконавчої влади. Для чого потрібно:

 

1.                          щоб кандидати від опозиційних партій та знані, як народні, самовисуванці в кандидати на народні депутати по мажоритарним округам: 1.об’єдналися в КОМАНДУ НАСЕЛЕННЯ ОКРУГУ №…; 2. згуртували навколо себе ГРОМАДЯНСЬКУ ОПОЗИЦІЮ владі, і 3. уклали з нею угоду про Вірність один одному і народним ідеалам. Кандидати - мажоритарники мають запевнити виборців, що, до закінчення майбутніх Президентських виборів, не братимуть участь у парламентських дискусіях з цього приводу, а опозиційні партії з цим погоджуються;

2.                          Вже Команда має приймати програму Відновлення ринкового Народного Господарства Округу, з відновленням робочих місць, ремесел, малого і середнього бізнесу в рамках аналогічної загальноукраїнської програми для України;

3.                          Закликають виборців округу не голосувати за будь-кого іншого, по можливості до 18 жовтня знімають свої кандидатури кандидатів і обирають одного присягнувшого на Вірність кандидата, якого і делегують єдиним уповноваженим кандидатом  в народні депутати по мажоритарного округу №… до КОМАНДИ НАРОДУ УКРАЇНСЬКОГО «225+».

Майбутній депутат від округу №…, на протязі своєї каденції у ВР буде слугою своїх колег кандидатів, населення Округу, та виконуватиме функції характерні для Сенаторів в західних демократіях. І над цим питанням будуть також працювати і його колеги в окрỳзі, - бо законодавчо, на сьогодні, складові округу,- адміністративні райони,- нічим не об’єднані.  І саме на безвідповідальність перед виборцями в окрỳзі і розраховують «прорегіональні» кандидати.

 

На створення таких Команд по окрỳгам і Всеукраїнської Команди не потрібно багато

часу…- лічені години - дні. Головне - воля самих кандидатів-мажоритарників  і опозиційних партій.

 

За таких умов, - у разі потреби,- миттєво сформується добровільна ГРОМАДЯНСЬКА ОПОЗИЦІЯ, як критична маса достатня для утворення ГРОМАДЯНСЬКОГО ОПОЛЧЕННЯ.

Якщо ж головні опозиційні СИЛИ: «КОД» і УДАР  будуть неспроможні на такий крок то можливий інший  варіант

«КОД» + кандидат від неприєднавших по округам.

А якщо  і «КОД» не погодиться на цей другий варіант, то НЕЗАЛЕЖНІ кандидати самовисуванці - мажоритарники мають самостійно провести у Києві свій з’їзд на природі і оголосити свій список «КОМАНДИ НАРОДУ УКРАЇНСЬКОГО» до 18 жовтня 2012 року.

 

Співкоординатор громадського обєднання «Союз Вчених та Інженерів України» 

Віталій Шляхов

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.