Покращення медичної допомоги

08 вересня 2012, 13:42
Власник сторінки
Python Developer
0
354

Яке покращення відбулося в медицині та освіті.

Відбулися батьківські сбори, як завжди промови директора про усілякі успіхи та таке інше, але це не головне. Головне те що за кожну дитину тільки до фонда школи треба сплатити по 120 гривень на рік. Сумма якщо розібратись невеличка, але тут має місце принцип - чому родина яка сплачує податки, повинна ще сплачувати якісь грощі за навчання дитини в державній школі? Чому влада має кошти на закриття боргів приватних підприємств, купівлю нерухомості для держслужбовців вищого ешелону влади, та інщі марнотратства, а на загальні потреби шкіл таких як поточний ремонт устаткування ні. 

Про медицину. Подзвонила наша дільнича медсестра та запросила на щеплення. Дружина з молодшою донькою у п’ятницю, 7 вересня, пішла на прийом. І добре що пішла, бо в цей день на щеплення від кору/краснухи, було виділено аж цілих 5 порцій препарату, і це в районі де мешкає декілька тисяч дітей яким це щеплення потрібне. 

І знову виникає питання до влади - де покращення? Чому пан Янукович може витратити 1 мільон гривень на два безглуздих прийоми, а закупити до лікарень матеріалів для щеплень зась, нема грошей! 

Спробуємо порахувати, середня вартість однієї порції для щеплень - 250 гривень, тобто на мільон гривень держава могла б забезпечити - 400 тисяч порцій для щеплення. 

Може запис трохи сумбурний, але накипіло! 

Діти це наше з Вами майбутнє, майбутнє держави. Влада яка не пілкується про інтереси дітей не має права бути владою!




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: медицина,освіта,побори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.