Україні - порядну владу і чесних депутатів!

09 вересня 2012, 14:27
Власник сторінки
Народний депутат України 2-4 скликань
0
305

Ми-небайдужі українські громадяни-разом маємо дати відсіч антинародній владі!

   Всіх нас чекають важкі випробування парламентськими виборами 28 жовтня 2012 р. Треба добре думати, аналізувати, щоб не помилитися у виборі.

   Ось що обіцяв Віктор Янукович разом зі своєю партією регіонів та її вірними сателітами – комуністами, литвинівцями та іншими пристосуванцями:

1.      Мінімальна пенсія 1200 грн. уже в 2011 р.

2.      Податкові канікули для малого підприємництва на 5 років.

3.      Надання педагогам і лікарям статусу державних службовців.

4.      Підвищення соціальних стандартів.

5.      Скорочення витрат на утримання органів влади.

6.       Подолання корупції.

7.      Зниження цін на російський газ.

8.      Відродження і розвиток української культури.

   І що з цього вийшло? А вийшло «покращення життя вже сьогодні» для нинішнього окупаційного режиму України, тільки не для Українського народу. Але народ не повинен терпіти і надалі наругу над собою.

Треба уважно дивитися цю народну творчість, щоб зробити правильні висновки.





















Всім небайдужим українським громадянам треба бути пильними, щоб на цьогорічних виборах не були обрані пристосуванці, перекинчики і невігласи, які раніше мовчали, прислужували владі та збагачувалися на різних оборудках, а зараз прикриваються опозиційною риторикою і псевдоборотьбою з нинішнім владним режимом, щоб тільки здобути депутатський мандат, а здобувши його і надалі дбатимуть тільки про свою кишеню, а не про мову, культуру і високий рівень життя нашого народу. І при зміні політичної кон’юктури одразу перебіжать до своїх вчорашніх начебто опонентів, ставши «тушками», щоб рятувати свою шкуру і статки.

Обирати треба тих, які не розмінювалися і не розмінюються на посади, гроші, будинки та машини, які своїм життєвим шляхом доказали вірність Україні, які є фахівцями державного будівництва, бо крикуни, невігласи, пристосуванці, перекинчики, персональні водії, масажистки не здатні бути законотворцями.

Ми – небайдужі українські громадяни – разом маємо дати відсіч антинародній владі! Ми маємо відправити у небуття нинішній внутрішньоокупаційний режим України! Нас надихає вірний син українського народу Володимир Сосюра:

                                «До зброї! Як один, хто в грудях серце має!

                               І душу, й тіло, й кров за світ братам віддай!

                               Хай загуде наш крик, як буря в темнім гаю.

                        До зброї як один за наш коханий край!..»

 

                  Сваволі влади протиставимо опір громади!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.