Афганці і чорнобильці нервово курять...

11 вересня 2012, 10:34
Власник сторінки
0
473
Афганці і чорнобильці  нервово курять...

Хтось тут сказав, що немає пороху в порохівницях у українців. Хтось писав, що Донбас втратив свій бойовий дух. Не вірьте люди, то все брехня і наклеп і маріупольці це довели.

Подивилася сьогодні новий блог Романа Шрайка "Найдите 10 отличий" на УП і мене здивувала реакція  дописувачів коментарів. Багато хто потішається над нашими запасливими співвітчизниками. Ще й з баранами їх порівнюють. Це все від нерозуміння або від невміння використовувать енергію у мирних цілях.

Ось уявіть собі на хвилиночку, що юрбі буде запропоновано прийти за парасольками під Верховну зраду України. І що, встоїть той паркан та ментовські кордони? Дзуськи.
Дарую рецепт опозиційним креативщикам. За моїм рецептом жодних проблем із зібранням мітингів протесту від сьогоднішнього дня бути не повинно. Запасайтеся парасольками, сумками або м"ячиками із символікою ПР і гайда зраду штурмувать. Якщо є ресурси на прасувальні дошки або міксери- можна замахнутися на Межигір"я...

Доречі, чому парасольки ригів роздавали мєнти? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.