«Самовисуванець» Партії регіонів Ігор Баленко

12 вересня 2012, 09:27
Власник сторінки
студент
0
2392

Із кожним днем політичні «лузери» все більше і більше дивують мешканців столиці.

Давно відомо, що на шляху до влади кандидати в народні депутати засобів не вибирають. Свідченням цього є поведінка «фуршетного» «самовисуванця» у народні обранці Ігоря БАЛЕНКА, який навіть не приховує свій тісний зв’язок із Партією регіонів.

Самовпевненість у однозначній перемозі - не має меж. Систематичний підкуп виборців та відкритий тиск на голів ОСББ із боку місцевої адміністрації можна назвати виборчою програмою цього кандидата. За останні два роки «царювання» Партії регіонів мережа магазинів «Фуршет» розширилась. Це у той час, як інші гравці ринку долають кризу, провладна підтримка тільки сприяє розвитку бізнес-імперії Ігоря Баленка. Сьогодні олігарх Баленко робить дуже вигідну інвестицію: купує голоси по 300 гривень, а потрапивши до парламенту вкраде з бюджету чергові 3 мільярди. От як продовжує дивувати своїми "нестандартними" піар-акціями кандидат – «самовисуванець» Баленко за підтримки Партії регіонів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.