Президент Азіопщини важливіший за "швидку"

13 вересня 2012, 07:23
Власник сторінки
журналіст
0
374

У Дніпропетровську міліціонери через гаранта завернули "швидку".

Водій "швидкої" намагався прорватися, але мент його тупо обклав матом - мовляв, куди прьош, яка нафіг "людина помирає", там цілий президент і проїхати там не могі. 

Це просто неймовірний якийсь срач у голові у цієї влади, від президента і до мєнта. У звичайну людську логіку це просто не вкладається, їй бо. Звісно, не лише оце, але саме цей випадок - надзвичайно яскравий приклад азіопського ставлення влади до "наріду". Далі, як то кажуть, вже нікуди. Далі - хіба концтабори і гетто для простих смертних, як чергове "пакращення".

До речі, в США у правилах дорожного руху є особливий пункт про спецтранспорт із мигалками. Водій, почувши сирену і побачивши машину із ввімкненими проблисковими маячками, повинен прийняти праворуч (або ліворуч, кому куди ближче) і зупинитись, звільнивши смугу для "мигалки". І стояти. Навіть коли ви на перехресті, і вам щойно увімкнувся "зелений" - стійте й далі, пропустіть спецтранспорт. Коротше кажучи, почули сирену - розбіглися усі по узбіччях, як мурахи, і завмерли, поки вона не проїде. Це правило виконується желєзно - закон такий. Жодного разу не бачив, щоб хтось його проігнорував. 

Американцям повагу до спецтранспорту виховують змалку, так тут заведено, бо кожен знає, що то точно десь комусь погано, і то точно їдуть когось рятувати. Тому що - увага! -  сиренами і маячками тут обладнані виключно швидка, пожежники і поліція. Кортежі влади не мають ні мачків, ні жодних переваг при рухові у загальному потоці транспорту. Ви ж тільки собі уявіть, який то позор, як  то не по-пацанськи - їде оце Обама якимось Вашингтоном, і ніякі пєнти (ну, американські мєнти тіпа) для нього рух ніде не перекривають. Блін, стидоба яка! Їде як простий громадянин, уявляєте? Це ж навіть у страшному сні Януковичу таке не присниться, сто відсотків...
Гірко дивитися, як Україна поступово перетворюється на щиру Азіопщину. А найстрашніше те, що самі українці вже й цього не помічають, схоже. Звикли? 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.