Агітація під гітару - нова "фішка" Партії регіонів?

13 вересня 2012, 10:59
Власник сторінки
Адвокат
0
401
Агітація під гітару - нова  фішка  Партії регіонів?

У Широківському районі Дніпропетровської області розпочалася незаконна агітація у навчальних закладах під гітару!


Особисто я вже не дивуюся дешевим піар-технологіям представників Партії регіонів, та їх здатністю порушувати вимоги закону, але те, що я побачив на офіційному сайті Дніпропетровської ПР - це просто новий шедевр від ПР!

Так, у Широківському районі Дніпропетровської області депутат районної ради від Партії регіонів Валерій Палеха під музикальний супровід здійснював по суті незаконну агітацію за Партію регіонів у приміщенні державної установи - місцевої музичної школи.

Пікантності додала і та обставина, що свою незаконну агітацію депутат здійснював з гітарою у руках, яку потім він вирішив подарувати музичній школі.

Мабуть і можна було б повірити у щирість глибоких поривів "регіонала" якщо не декілька обставин.

По-перше: чи часто музична школа отримує допомогу від влади у межвиборчий період? Я впевнений, що це питання ріторичне.

По-друге: наразі триває виборчий процес, і будь-яка агітація з використанням державних установ заборонена. То чому агітаційні музичні номери від депутата регіонала, та подарунок гітари проводяться у державній установі на фоні партийної символіки - прапорів ПР, які розміщені у державному приміщенні?

За таких обставин, наврядче можна повірити у щирість "подарунків" від "регіоналів".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Партия регионов,админресурс,подкуп избирателей
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.