Янукович - наш Президент, наш Бог!!!

15 вересня 2012, 11:56
Власник сторінки
0
443
Янукович - наш Президент, наш Бог!!!

Люди, які критикують Януковича і пишуть всіляку гидоту про нього, просто дістали, особливо так звана опозиція, яка насправді і є винуватцем всіх наших бід.

Люди, які критикують Януковича і пишуть всіляку гидоту про нього, просто дістали, особливо так звана опозиція, яка насправді і є винуватцем всіх наших бід. Невже ви не розумієте, що нарешті в Україні стабільність досягнуто і що стабільність – крок до добробуту? Та як ви смієте протестувати проти влади, посланої нам з неба?! Невже не ясно, що Янукович – не просто президент?

Віктор Федорович – це наш бог, а Микола Янович – його пророк! І Партія Регіонів – то не просто партія, а єдина і православна церква Віктора Федоровича, його намісниця у регіонах, яка несе людям його слово і його волю! Ті, хто йде проти Партії Регіонів і Віктора Федоровича особисто – єретики і кровосісі, вони просто козли, які нам заважають нормально жити!  Їх слід покарати: оголосити їм анафему, а ще краще всім тим, хто заперечує покращення життя вже сьогодні, дати в руки лопати і заставити їх не скіглиті, а копати!

Що би там не казали вороги і які б економічні катаклізми не спіткали Україну, все одно залишаться люди, які підтримуватимуть свого вождя! Це як біблійні випробування, які покажуть тих, хто насправді вірний ідеалам Партії Регіонів (таких достойних, як отой дядько напідпитку  з Донбасу на ютубі). Звичайно, не всі вміють одягати краватки і говорити зрозуміло, але у декого (отого дядька) слова йдуть щиро, від душі. Оце справжній Громадянин!
Янукович ішов до перемоги довгими і тернистими шляхами. Папередники розікрали державу, а Віктор Федорович мусів піднімати її. Зараз руїну подолано і стабільність досягнуто, та не слід зупинятися.
Ви подивіться, які в нас класні поїзди; які в нас класні дороги; який класний регіональний язик; як виріс рівень життя простих людей і як виросла повага до України з боку світової спільноти!
Скільки раз вороги готували провокації проти Президента? Це і Майдан, і кидання важким тупим предметом у Франківську (яка ганьба!) і злощасний вінок (готовий сперечатись, що це – нагла провокація). Та можна наводити тисячі прикладів. Але, всупереч усьому, Віктор Федорович став президентом.

 І скоро Партія Регіонів знову переможе у чесних та прозорих виборах, перед очима мільйонів web-камер не допустить фальсифікацій і отримає конституційну більшість! Ура! Ура! Ура! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Покращення,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.