Микола Філонов виконує передвиборчу програму до виборів

20 вересня 2012, 11:12
Власник сторінки
0
1743
Микола Філонов виконує передвиборчу програму до виборів

Нещодавно Вінницьку область сколихнула своєрідна ініціатива Миколи Філонова– добитися запровадження на теренах Вінниччини Вільної Економічної Зони.Тоді, декілька тижнів тому, ініціатива здавалася....

Нещодавно Вінницьку область сколихнула своєрідна ініціатива Миколи Філонова– добитися запровадження на теренах Вінниччини Вільної Економічної Зони.Тоді, декілька тижнів тому, ініціатива здавалася нездійсненною – як влада може піти на зниження податкового тиску і запровадження сприятливого режиму для усіх бажаючих зробити інвестиції в економіку регіону? Це ж пряма втрата податкових надходжень до бюджету країни.

Але, доволі несподівано, днями пролунала заява Президента України Віктора Януковича про необхідність повернення до практики територій пріоритетного розвитку та вільних економічних зон.

«Сьогодні згадали про закон щодо територій пріоритетного розвитку, вільних економічних зон. Закон не скасовували. Він діє і в окремих випадках там, де нам потрібно в кризовий час використовувати перевагу цього закону», - сказав Президент.

Він рекомендував повернутися до використання цього закону на територіях і районах, де «депресивна економіка», а також в «галузях, які відчувають труднощі».

Також Президент доручив міністру економічного розвитку і торгівлі України Петру Порошенко вивчити питання про доцільність відновлення роботи вільних економічних зон (ВЕЗ).

Збіг обставин? Можливо. Але, ймовірніше, що Микола Філонов, який побудував власну передвиборчу кампанію на формулюванні нагальних суспільних проблем і виробленні професійних пропозицій їхнього вирішення, таким чином озвучив те, що й справді є однією з ключових завдань сьогодення.

Нагадаємо, що іншими двома пріоритетними завданнями Микола Філонов визначив у власній передвиборній програмі гарантоване надання земельної ділянки усім громадянам України за рахунок розширення меж населених пунктів, використання земель запасу та скасування пенсійної «реформи», за якою було збільшено пенсійний вік.

Отже, зазначені обіцянки теж найближчим чином можуть бути втілені у життя.


«Я, як голова громадського об’єднання «Вінницькі Виробники та промисловці» ініціював збір підписів громадян на теренах Вінниччини, щоб це було відкрите звернення вінничан до Президента України,– зазначає Микола Філонов, – з проханням запровадження Вільної Економічної Зони саме на Вінниччині, як у надзвичайно перспективному, але, на жаль, дотаційному регіоні. Це буде саме колективне звернення, а не чергова заява окремого кандидата в депутати, для особистоїсамореклами. Всю розроблену за участі експертів Програму реалізації проекту ВЕЗ на території Вінницької області я передам Петру Порошенко та Президенту України. Якщо люди висловлять мені довіру представляти інтереси громади в парламенті, я озвучу ініціативу створення ВЕЗ у Вінницькій області на найближчому засіданні Верховної Ради».


Не часто ініціативи вінничан набувають загальноукраїнського характеру. А тому можемо лише побажати пану Філонову і надалі відстоювати інтереси своїх земляків






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: земельна реформа,мажоритарний округ,ініціатива,Вінницька область,Віктор Янукович,Микола Філонов,пенсійна реформа,вінницька влада,вінниччина,Петро Порошенко,Микола Катеринчук,ВИБОРИ 2012,Козятин,Хмільник,Калинівка,одномандатний округ №13,Вільна Економічна Зона,збір підписів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.