Луганське вище бидло

20 вересня 2012, 15:28
Власник сторінки
безробітний
0
435

голосуйте!


Ну ось, подивись я на наших кандидатів й в непоняткє знаходжусь.  За кого ж голос свій віддавать.

Ось, наприклад, Медяник, місний олігархик з 50-ма лімонами баксів. Він дуже любить стареньких. І бабусь, і дідусів, але не усіх , а тільки з одного району Луганска. Таке вот ізвращеніе, дуже екзотичне для ще молодго богатого красеня. Він спочатку їх підпоює, дарить баночку кільки ув томаті, а потім, я чув, усю ніч танцює. Молодець, треба ж страрих так поважати !  Ще він був замічений в Краснодоні, де катавсь на реанімобілі із плакатом «Здоровое сердце Краснодонщины», шо було зовсім незрозуміло. Махровий український націоналіст депутат Вадим Колесниченко похвалив Медяника й навіть заговорив російскою :

— По Краснодонскому району я вижу, какие тяжелейшие условия жизни у людей, стоит обратить внимание «верхов» на те проблемы, которые существуют в вашем районе.

Далі йде бла-бла-бла , де ригіанал Коліснеченко агітує за бувшого НУНСівця

Шахраї і злодії говорять про проблеми регіону, де вони крадуть останні 20 років, як за них не голосувати!

Ось ще  новесенька гарнесенька лялечка з короною на голові

Королевська

 

жіночка із 250-ма лімонами, зовсім порожніми очима й ... все.  В ній низкий голос і гроші від Єфремова. Більш нічого.

Далі  зовсім вже клоуни:

Лутший невідомий друг Путіна - Кривобоков, тутошня бідна копія Жириновського, впливаюча на мізки  люмпенів та бомжів не змістом, а кодовими словами

 

Комуніст (ха-ха-ха) Кілінкаров, зовсім такий бєдний, шо хочеться йому дати 10 гривень. Але ж на виборах мера, що були два чи три роки тому, він був здобув перше місце, але.... продав його ригіаналу. Про це весь Луганськ знає, але ось подивиться, Кілінкаров цвіте й пахне. Що таке честь й совість для данецьких людей, які видерлися вгору в 90-ті при папіКучмі.

Ще один ригаанал - бандюган  Горохов

 

Далі іде суцільнісінький нонейм...

Так шо, за кого???

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Выборы,Луганск,Луганщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.