Вбивство співробітника СБУ: засуджено невинного

02 жовтня 2012, 20:02
Власник сторінки
0
423

Син судді і родич керівного міліціонера забили співробітника СБУ. А за грати кинули невинного Ігора Біготського


http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/vbivstvo-spivrobitnika-sbu.html

Відео тут 

                                                      

8 серпня 2012 року кинуто за грати Ігора Біготського, мешканця селища Черняхів Житомирської області, якого засуджено до 8 років і 4 місяців позбавлення волі. Згідно з вироком суду, кволий і малорослий Ігор за лічені хвилини нібито самотужки забив на смерть 130-кілограмового велетня — співробітника СБУ Юрія Новицького.

А насправді, як розповідають свідки, співробітника СБУ по — звірячому закатували троє молодиків, серед яких син судді і небіж керівного міліціонера.

Трагічна резонансна подія трапилась в ніч з 27 на 28 червня 2009 року. Про цей випадок багато писали в ЗМІ. І хоча з самого початку було ясно як Божий день, хто саме і за яких обставин вчинив злочин, то за три роки затягування слідства і фальшування матеріалів кримінальної справи винним зробили лише одного Біготського.

Справжні винуватці смерті Юрія Новицького добре відомі — це син місцевого судді Сергійко, Краснобоков - племінник заступника начальника райвідділу міліції Шкуропати  і «паркурист» Корбут.

Трагедія трапилась під час розваг молоді на звичайній дискотеці: Юра Новицький зачепив вагітну дружину Ігора Біготського і ще одну дівчину, Дашу Суху. Через це хлопці посварилися і разом з дівчатами вийшли на вулицю з`ясовувати стосунки. Конфлікт був швидко залагоджений — Юра вибачився і Ігор з дружиною повернулися дотанцьовувати. А от для Новицького все скінчилось бідою, тому що занадто збуджені танцями «перші хлопці на селі» Сергійко, Краснобоков і Корбут вирішили помститися за Дашу Суху і назавжди провчити сбу-шника. Юра тікав і ухилявся від ударів, але далеко відбігти вже не міг — його били по голові порожньою пляшкою з-під шампанського, а коли впав, то нелюди закінчили свою чорну справу. Юру відгамселили так, що на ньому не залишилось жодного живого місця, були зламані ребра і потовчені легені та серце, спотворене обличчя. Коли його знайшли, хлопець помирав у калюжі крові і ледь дихав... Невдовзі від отриманих травм Юра помер у лікарні.

Як велось розслідування, розповідають свідки (див.відео). Фальшування, брехня, погрози, тиск... І так на протязі трьох років. І весь цей час справжні вбивці залишались на волі, а з Ігоря Біготського взяли підписку про не виїзд. В результаті матеріали справи були відверто сфальшовані — слідчі, наглядові прокурори, судді свідомо не прийняли до уваги речові докази,  покази свідків тощо.

Про фаховий і моральний рівень адвоката, який «захищав» невинно засудженого, годі й говорити...

Рідні та близькі Ігора Біготського остаточно втратили віру в українське правосуддя і готують скаргу до Європейського суду з прав людини.

Днями мафіозні чиновники, довідавшись, що незабаром з`явиться критична публікація про цю справу, запропонували мамі Ігора Біготського, яка працює секретарем у суді, звільнитись з державної служби за «власним бажанням»...

Viktor Kotenko



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.