Сам жив би так?!

04 жовтня 2012, 15:18
Власник сторінки
Журналіст
0
291
Сам жив би так?!

Спритність деяких киян у заробітку на оренді вражає: 16 людей заселяють в одну квартиру! Таку пекельну реальність пропонують за немалі гроші

             Вразило оголошення про оренду на одному з сайтів. А ще більше - фото кімнати, яку пропонує господар.  "Сдам комнату в Киеве без посредников (НЕ АГЕНСТВО)...В квартире 4 небольших комнаты на 2-3 чел. Женский коллектив...", - йшлося в оголошенні.  На фото видно, що  кімната не на двох-трьох, а на чотирьох осіб. Виходить, квартиру розраховано на 16 осіб, по четверо в одній кімнаті!  
Двухярусні ліжка, збиті з дерев'яних дощок,  додають атмосфери робітничого бараку. Глянути страшно, не те, що там жити! І це далеко не весь жах оренди житла. Бувалі розповідають таке, що волосся дибом. 
          ...І все це - люди для людей. З великої любові до ближнього. Та ще більшого апетиту до грошей.
          "Сам жив би так?" - хочеться запитати в господаря. Але якщо в нього совість цього не запитала, то нікого іншого він не почує.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.