Зіпсоване свято

12 жовтня 2012, 10:21
Власник сторінки
0
286

В ромни приїжджав відомий спортсмен Віталій Кличко. Активісти УДАРу зібрали людей на площі, а регіонали взяли і зіпсували свято!

Святковий концерт і чисте небо над головою віншували приїзд до м. Ромни відомого спортсмена Віталія Кличка. Популярні баяністи вигравали чарівні мелодії і люди йшли з щирістю у очах. А як же може бути інакше, адже не часто до нас приїжджають зірки світового рівня! І ось, нарешті  він на сцені! Віталій Кличко довго говорив про європу і про те, як ми маємо жити, про нові закони. Ніхто не чекав біди. Та от на центральній площі серед глядачів почали зявлятися люди з синіми повітряними кульками. Діти, пенсіонери і навіть молодь йшли на зустріч до Кличка, а в їх руках майоріли сині кульки з емблемою правлячої партії. Яке зухвалля і яке нахабство! Таке свято, таку визначну для роменчан подію почали псувати місцеві регіонали. Хто  ж іще, як не влада може так легковажно користуватися невіглаством простого люду. Та на цьому лихо не зупинилося.  Складалося враження, що ці дві люди хочуть зірвати мироприємство. Ми рахуємо це неправильним і не чесним. Чемпіон у боксі та стажер в політиці В. Кличко заслуговує ефективнішого прийому та радикальних результатів! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: БЮТ,Партия регионов,Кличко,УДАР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.