Агонія кандидата від Партії регіонів

16 жовтня 2012, 14:14
Власник сторінки
Народний депутат України
0
516

Провладний кандидат створює підробні блоги.

Тільки-но вчора стало відомо, що "Батьківщина" знімає Олега Кищука в підтримку моєї кандидатури (а це означає, що я єдиний узгоджений кандидат від УДАРу та Об'єднанної опозиції по округу 97), відразу було створено два підробні блоги на платформі сайтів "Корреспондент" і NBnews. Блоги позиціонуються нібито мої, і від мого імені пишуть, наче я маю претензії до Віталія Кличка, що мене зняли з виборів. Насправді ж ніхто мене знімати з виборів не збирався. 

Хочу зазначити, що мій справжній депутатських блог ось: http://rizanenko.org/ Також є блог на "Кореспонденті": http://my.korrespondent.net/user/65912885/publications

Усі інші -  підробні.

Якщо у майбутньому вам траплятимуться інші блоги (нібито мої), будьте певні - це справа рук провладного кандидата. І прошу повідомляти мене про випадки несправжніх сторінок.

Агонія кандидата від Партії регіонів триває :) 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.