"Удар" хоче "кинути" своїх агітаторів на гроші

17 жовтня 2012, 12:15
Власник сторінки
Юрист
0
470

Чесно зароблені гроші за два місяці роботи агітатори партії "Удар" досі не отримали

Я представляю Юридичну контору у м. Торез, Донецької області. До нас звернулася ініциативна група з тридцяти осіб, які повідомили про те, що, починаючи з 01.09.2012 року по цей час вони працюють агітаторами від партіїї УДАР (Торезький міський штаб). На роботу їх найняв керівник Торезького штабу партії УДАР Денис Комаров. За весь час роботи людям не заплачено жодної копійки грошей, з обіцяних 1600,00 гривень на місяць кожному. При цьому така ж сама ситуація склалася сьогодні й у містах Краматорськ, Артемівськ, Костянтинівка Донецької області. Наша спроба встановити контакт їз керівником Донецького обласного штабу партії УДАР Єгором Фірсовим була марною. Керівник явно не бажає давати будь-які коментарі з цього приводу. Більш того, його юрист Яковлев Віктор Степанович взагалі вважає, що агітаторам немає за що платити гроші!!?
По нашому виборчому округу балотується кандидат від УДАРу Волошин Геннадій Яковлевич, який теж ніяким чином не коментує цю ситуацію. З достовірного джерела нам стало відомо, що ця ситуація навмисно спровокована відповідальними особами Донецького обласного штабу партії УДАР. А саме: на кампанію в Донецькій області було виділено близько 39 600 000,00 гривень. Але ці кошти розграбовані. Більш того, навіть не сплачена арендна плата за аренду офісу Донецького обласного штабу "УДАР" по вул. Б.Хмельницького, 40 - це 30 000,00 гривень?!! Будь-які телефони, що розміщені на офіційних сайтах УДАРу взагалі вимкнені або не відповідають. Джерело повідомило, що для цього були закуплні одноразові стартові пакети, і що після виборів ніхто ніяких коштів не побачить взагалі. Людей намагаються банально "кинути" на обіцяні кошти!!! У нас є достовірна інформація щодо цих обставин. Є також конкретні особи, відповідальні за роботу агітаторів у м. Торез. Є їх контактні дані та телефони. Наша контора за ініціативою звернувшихся за правовою допомогою осіб готує зараз відповідні колективні звернення до Генпрокуратури України, а також окремі позови про встановлення фактів трудових відносин із вказаною політичною силою в особі Донецького обласного штабу партії УДАР. Якщо ви, журналісти, зацікавлені у вирішенні цього питання, готові допомогти і вам потрібна детальна інформація - прошу звертатися за тел. 099-364-32-33 Дмитро Олексійович Воробйов, заступник керівника Торезької юридичної контори. Дякую. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.