Ні дня без чорнухи у Броварах!

18 жовтня 2012, 15:07
Власник сторінки
Народний депутат України
0
436

На фінішній прямій регіонали, очевидно, взяли на озброєння девіз: "ні дня без чорнухи про Різаненка".

Продовження агонії штабу Партії Регіонів. На фінішній прямій вони, очевидно, взяли на озброєння девіз "ні дня без чорнухи про Різаненка". Якщо вчора була листівка від кандидата Аскєрова, присвячена мені, та спецвипуск комунальної газети "Нове Життя", теж на 50% присвячений виключно мені, то сьогодні "вистрілили" двома новими "чорнушними" листівками: 

1) листівка начебто від кандидата "Батьківщини" Олега Кищука (який в дійсності в понеділок вже знявся з виборів на мою підтримку), в якій закликається не голосувати за мене, бо я начебто "тушка-перебіжчик", а він залишається "єдиним кандидатов від опозиції". З Олегом ми якраз вчора ввечері зустрічались та обговорювали наші спільні кроки до виборів, і він звичайно цю листівку не випускав; 

2) листівка формату А3 - "переробка" чорнушної квітневої підробки газети "Маєш право знати" начебто з моїм інтерв'ю та псевдодекларацією з мілярдними статками під заголовком "Я мільйонер і пишаюся цим!". Зміст інтерв'ю показово зневажливий до людей (фотки яхти, Феррарі та будинків на півдні Франції додаються :-)) - вихідні дані листівки фіктивні. 

Після виборів буду відкривати музей виборчої брехні, вже набралось до півтора десятка чорнушних газет та листівок присвячених мені. Є посеред цього хламу і цікаві екземпляри - це статті з комунальних газет або художній роман про Павла Різанка в комунальній газеті "Нове Життя". 

Цікаво, що ще спродукують за останній тиждень в штабі ПР. Їх агонія продовжується!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.