За кого ви будете голосувати? Ні, ви таки скажіть за кого ви будете голосувати?

19 жовтня 2012, 15:37
Власник сторінки
Журналістика, нові медіа, SMM, PR, реклама.
0
512
За кого ви будете голосувати? Ні, ви таки скажіть за кого ви будете голосувати?

Вони таки задовбали, дістали, а ще вони лякають. Лише за останній тиждень до мене додому кілька разів стукали досить підозрілі молодики й молодиці з питанням, кому голос віддам. Донецькі...

Передісторія. Спочатку знайома Наталка розповіла, що прийшли до неї двоє типів з питанням, яке у вас ставлення до Партії регіонів. Вона ж наївна досить: та знаєте, ми до цієї партії якось не дуже. Нахабний хлопчина гукає іншому, пиши, ставлення негативне. Наталка на це, та заждіть, не треба вже так. Хлопці у відповідь, мовляв, добре, напишемо, що не визначилися.

Далі - у Facebook жваве обгороворення пропозиції 100-200 гривень за голос за кандидата-мажоритарника в Ужгороді від ПР. Виявляється, пропонували багатьом... 

І це все за один тиждень. А до мене завітала дівчина. Російськомовна, відчувається, що не закарпатка, а говір - східний. В Ужгороді не орієнтується. Донецька вона, донецька .Представлятися молодиця не бажає У неї в руках бланк, в якому вписані прізвища, адреса, телефон мешканців мого під’їзду. І вона питає, за яку партію голосувати будете. Ми не кажемо, а вона на це, ні ви таки скажіть. Ми зачиняємо двері.

За 2 дні ще двоє приходять, не представляються і питають, за кого будемо голосувати. Вже довелося вилаятися, прогнати їх і стало легше.

А відтак - страшно якось і передчуття, що ПР таки буде у більшості і далі правитиме нами... А в цьому їм допоможуть комуністи і, зважаючи на останні події, УДАР.

І матимемо своє гестапо.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Партія регіонів,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.