Кандидат від ПР вирішив тягати по судам журналістів до кінця виборів?

19 жовтня 2012, 18:15
Власник сторінки
журналист, борец с лохотронами.
0
358
Кандидат від ПР вирішив тягати по судам журналістів до кінця виборів?

Цілі війни почалися навколо постаті кандидата у народні депутати від Партії регіонів по виборчому округу №149 Олексія Лелюка.

Цілі війни почалися навколо постаті кандидата у народні депутати від Партії регіонів по виборчому округу №149 Олексія Лелюка. Напевно, Олексій Лелюк вирішив приховати ці війни за масовими позовами на журналістів і редакції газет.

Про судові позови О.Лелюка чудово написав Олександр Кулик в газеті «Полтавська думка – 2000» під заголовком «Як кандидат Лелюк хотів зупинити випуск «Полтавської думки». Цей матеріал можна прочитати тут http://dumka.pl.ua/images/stories/2012/42.pdf - на 3 сторінці газети. А всі позови почалися від передруку моєї публікації "Чому не можна голосувати за «депутата ТРЬОХ скликань» Лелюка?" у вищезгаданій газеті.

А я хочу зробити акцент не на позовах Лелюка, а на тому, що відбувається у тіні навколо його постаті і зовсім не доноситься його виборцям на виборчому окрузі №149:

1. Олексій Лелюк намагається з усієї сили приховувати від виборців те, що він є членом Партії регіонів, знаючи те, що на Полтавщині негативно ставляться до цієї партії більшість виборців.

2. Олексій Лелюк намагається приховати те, що навколо підтримки його кандидатури всередині Партії регіонів відбувся неприхований розкол. Його висування підтримала «група Клюєва» і не підтримала «група Льовочкіна», до якої можна віднести і голову Полтавської облдержадміністрації Олександра Удовіченка.

3. Олексій Лелюк намагається приховати від своїх виборців те, що голова Полтавської облдержадміністрації  Олександр Удовіченко не підтримує його кандидатуру на цьогорічних виборах через конфлікт, що трапився декілька років тому між Лелюком і Удовіченком. Конфлікт розгорнувся всередині Партії регіонів навколо посади голови Полтавської облдержадміністрації. Тоді на неї претендували О.Лелюк і О.Удовіченко. Перемогу в ньому, отримавши посаду голови ОДА, отримав Удовіченко. Лелюк привселюдно пообіцяв мститися Удовіченку.

4. Передвиборча програма О.Лелюка побудована на тому, що члени його команди погрожують відключити газ селянам, якщо ті не голосуватимуть за нього на виборах.

5. Кажуть, що Адміністрація Президента має намір після виборів відтіснити від «годівнички» не тільки «групу Клюєва», до якої відноситься О.Лелюк, а й ряд інших груп. Знаючи це, такі, як Лелюк, вирішили рятуватися в стінах Верховної Ради.

Зрозуміло, що Олексій Лелюк, ставши черговий раз депутатом Верховної Ради, нічого не робитиме у парламенті для полтавців і цього разу.

Зрозуміло, що він біжить туди за недоторканістю і можливістю заробляти великі гроші за «комерційні» голосування.

Та чи зрозуміють це виборці Полтавщини, які братимуть участь у голосуванні на цьому окрузі???

P.S. Кажуть, що виборчі «каруселі» на окрузі №149 на користь кандидата-«регіонала» вже готові.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: кандидат в депутати,Полтавщина,Олексій Лелюк,вибори -2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.