Чорнушні білборди проти опозиції у Броварах. ФОТО

22 жовтня 2012, 10:26
Власник сторінки
Народний депутат України
0
646

Істерика і неадекватність штабу Партії регіонів вже переходить у передсмертні конвульсії.

Істерика і неадекватність штабу Партії регіонів вже переходить у передсмертні конвульсії. Після оголошення мене єдиним кандидатом від УДАРу та «Батьківщини» по округу 97 щодня розповсюджують купу чорнушних різноманітних листівок і газет. 

Учора вночі регіонали вийшло на «якісно новий» рівень антиагітації проти мене. По місту Бровари поклеїли вісім чорнушних білбордів, на яких від імені ВО «Ба
тьківщина» заклики: нібито «не підтримувати жодного кандидата у 97-му окрузі», начебто «Різаненко намагається купити «Батьківщину». Також від нібито імені Олега Кищука (колишній кандидат від «Батьківщини») стоять білборди з написами: "мене зняли проти моєї волі", і що він нібито "не підтримує Різаненка". 

Звичайно, і Олег Кищук, і ВО "Батьківщина" жодного відношення до цих білбордів не мають і вже подали заяви про злочин у міліцію. 

Цікаво, що власники цих рекламних конструкцій не знають хто поклеїв ці борди. 

Люди з досвідом виборчих кампаній кажуть, що досі не бачили такого: щоб клеїли відверто чорнушні борди



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.