Юлій Бойко: Молодь у політиці

23 жовтня 2012, 13:57
Власник сторінки
0
222
Юлій Бойко: Молодь у політиці

Український політикум боїться молоді, боїться її розумних та рішучих ідей. Свіжі думки, ширший кругозір, неймовірні здібності - ось що може дати молодь нашій державі.

     Все частіше останнім часом постає питання "омолодження" політичної системи нашої держави. Не для кого не секрет, що українська політика сьогодні нагадує зміни династій чи кланів. Все вирішують зв’язки та авторитет. Політичний лад постійно ототожнюють з "сім’єю", або ще гірше - із сімейним бізнесом. Усе логічно, адже не вигідно залучати дійсно нову молодь із свіжими поглядами, краще продовжувати відстоювати свої "сімейні інтереси", у іншому випадку наші нинішні обранці можуть втратити усе нажите.

    Український політикум боїться молоді, боїться її розумних та рішучих ідей. Свіжі думки, ширший кругозір, неймовірні здібності - ось що може дати молодь нашій державі. Якщо не відкрити молоді доступ у політику, вона може просто померти від "старості". Активність молоді у громадсько-політичному житті України ледь досягає 5%. Частка молодих людей, що займається політикою безпосередньо, взагалі мізерна.

     Яким чином можна вплинути на політику в нашій державі? Як підтримати і побудувати Україну?

     Дати відповідь на це питання зміг Юлій Бойко - наймолодший український кандидат в депутати. "Головне - здобути намір" - стверджує молодий чоловік. Політика не викликала у нього великого інтересу до того моменту, поки він не усвідомив, що йому набридло спостерігати за всім остронь. Він ніколи не уявляв себе політиком, але ставши успішним, зрозумів, що свої лідерські якості можна використати в політиці, можна щось змінити, або хоча б спробувати на щось вплинути, можна знайти однодумців і повести їх за собою. Завдяки своїй цілеспрямованості, наполегливості та бажанню діяти Юлій зміг відкрити рекламно-поліграфічну фірму у Києві, згодом стати головним адміністратором на телеканалі СТБ.

     Прийнявши рішення спробувати змінити щось у українській політиці, уродженець невеликого містечка Сєвєродонецьк Юлій Бойко вступив до Ліберальної партії України (ЛПУ). Оскільки її основні принципи збігаються з його власним баченням того, як змінити становище України на краще. Він вірить, що молоде покоління здатне вплинути на сучасний політикум. Впевнено рухаючись до своєї мети, молодий чоловік розробляє проекти і прикладає максимум зусиль задля добробуту нашої держави. Його слова – це не пусті обіцянки, а реальні дії. Юлій Бойко зумів відрекомендувати себе як дійсно активного громадського діяча у своїй рідній області – на Луганщині. За досить короткий проміжок часу, за ініціативою молодого кандидата було збудовано декілька дитячих майданчиків. На відкритті цих майданчиків, близько тисячі дітей отримали солодкі подарунки. Будівництво ще 5-ти подібних територій для дитячого відпочинку Юлій Бойко планує у 2013 році. Також розпочато будівництво футбольного поля, відкриття якого відбудеться на весні 2013 року. Фінансування усіх проектів Юлій Бойко здійснює за власний рахунок. Та на досягнутому він не зупиняється, оскільки вважає, що обов’язок кожного громадянина – допомагати та підтримувати благополуччя свого народу. Тому, незалежно від результатів поточних виборів, діяльність заступника голови Ліберальної партії Юлія Бойко буде продовжуватись у тому ж напрямку та з тією ж наполегливістю.

               
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.