Почему националисты не любят партию УДАР?

23 жовтня 2012, 15:49
Власник сторінки
Свободный журналист
0
478
Почему националисты не любят партию УДАР?

Украинские националисты уже давно сказали свою позицию по УДАРУ.

Кілька фактів чому УДАР буде прислужниками ПР у ВР 
Не думав, що колись буду вести антиагітацію партії, яка себе позиціює опозиційною силою. Проте чим ближче до виборів, тим частіше чую, що збільшується прихильників УДАРу. Та коли я запитую, чи знаєте ви, хто у цій партії чи як веде себе ця сила у різних радах, то у відповідь чую мовчання. Тому хочеться, щоб люди не обирали "кота у мішку". Назву лише частину причин чому не можна віддати голос УДАРу: 
Партія називає себе опозиційною, але чомусь частенько відбуваються спільні голосування з ПР, а саме: а)Київська обласна рада. 2011 рік. Партія "Удар" ПРОПОНУЄ обрати головою ради… РЕГІОНАЛА і у повному складі підтримує це рішення; б)На нашу землю почастішали візити московського КІрІла. Під час одного з них він розкритикував, що у Києві є вулиця "зраднику" Мазепі. На догоду москвофілу регіонали виставили на голосування про перейменування вул. Мазепи на Лаврську. За це рішення проголосували 64 депутати від ПР та Блоку Кличка. Українофобська позиція регіоналів усім відома, тому скажу, що саме завдяки УДАРівцям у столиці не стало вулиці нашого героя!; 3)Достовірно відомий ще один приклад. Васильківська районна рада Київської області, Удар в повному складі підтримала ініціативу фракції регіоналів про продаж спортивних майданчиків місцевому підприємцю! 
Кличко неодноразово запевняв, що несе особисту відповідальність за кожного, хто перебуває в списку партії. Водночас розпинався, що у ВР не буде коаліції з ПР. Оскільки він не може відповісти за вчинки своїх партійців у місцевих радах, то мені дуже підозріло, що йому вдасться це зробити у новому парламенті. 
Ознайомлення зі списком кандидатів у депутати від УДАРу засвідчує, що всесвітньо відомий боксер таки веде до Ради чимало нових облич. Давайте подивимося, хто з українофобів та без п’яти хвилин тушки у цій силі: 
1)Юлія Мелешкіна. Під час наради менеджер штабу змусила колегу Філімоненка, керівника відділу, розмовляти російською. Сама штабістка - росіянка з Санкт–Петербурга, вона довгий час працювала із правлячою в РФ партією "Єдина Росія", досі підтримує з нею партнерські відносини. Філімоненко звертає увагу на те, що партія "УДАР" позиціонує себе як проукраїнська, натомість її регіональний "начальник" нав’язує російську мову в ультимативній формі. 
2)15-ий номер у списку колишній представник Януковича в Криму Сергій Куніцин, який є депутатом кримського парламенту від ПРОРОСІЙСЬКОЇ партії "Союз", яка виступає за державний статус російської мови! 
3)17-ий номер екс-мер Одеси Едуард Гурвіц, який поставив пам’ятник Катерині ІІ, котра знищила Запорізьку Січ і запровадила кріпацтво в Україні. 
4) На Одещині в депутати від УДАРу іде Євген Філіндаш. Цей чоловік недавно обурювався, що парламент відмовився повернути 7 листопаду, дню жовтневого перевороту, статус свята. А саме цей жовтневий переворот став початком масових репресій, 3-ох штучних Голодоморів. А відтак призвів до мільйонів смертей. 
5)Є чимало кандидатів-мажоритарників від УДАРу, які дотепер торували собі шлях у політичну еліту в партіях владного табору ("Сильна Україна", "Єдиний центр", КПУ і навіть ПР). На Львівщині в Раду йде колишній тігіпковець Андрій Кіт (126-й округ). Кандидатом у вінницькому 11-му окрузі лишилася Людмила Станіславенко - депутат міськради минулого скликання від КПУ. На Одещині - екс-член "Сильної України" Олександр Тімонін (138-й), у Запорізькій області - колишній місцевий депутат від Народного блоку Литвина та "Сильної України" Валерій Буцанов (81-й). На Рівненщині (155-й) - колишній член Партії промисловців та підприємців Микола Кушнір. 
Це лише мінімум, що можна викласти в кількох рядках, я дуже сумніваюся, що такі українофоби й олігархи будуть приймати інші рішення у ВР, тому думайте ГОЛОВОЮ за кого голосувати!!! 
Будь ласка поширте цю інформацію по різних групах і серед своїх друзів!

  информация взята с группы   Украинских националистических движений   http://vk.com/ua_public 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Националисты не любят УДАР,УДАР за ПР,УДАР - это сателлит
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.