Надибав на заяву Тігіпко щодо газової угоди з РФ

24 жовтня 2012, 03:58
Власник сторінки
Dolce far niente
0
422

Чи ця влада така тупа, чи вони всіх за ідіотів тримають.



Відповідаючи на питання щодо перспективи перегляду газових угод з Росією на найближчі роки, він заявив: "Скажу відверто: я не дуже вірю, що такий перегляд можливий без вступу до Митного союзу".
"Дай бог, щоб змогли про щось домовитися, але я просто спостерігаю ці переговори більше двох років, і я розумію російську сторону - навіщо їй відмовлятися від шести мільярдів доларів на рік?"
"Сьогодні в Росії вистачає своїх проблем, які необхідно закривати, і те, що Тимошенко підписала таку угоду, – це не проблема Росії, це проблема України. Потрібні якісь поступки з нашого боку, але це теж нелегко...."


Шож, усе логічно. Щоби перебити "поступки Тимошенко Росії в газовому питанні" потрібно зробити Росії іще більші поступки, наприклад на шістдесять мільярдів! Тоді Росія спокійно відмовиться від цих нещасних шести мільярдів. Коли у Тігіпка крадуть годинник - він іде до злодія і пропонує йому повернути годинник в обмін на авто. Думаю злодій не сильно викобенютиватиметься від такого обміну.

писи. Газові компанії Італії, Німеччини, Польщі і інших європейських країн за останні два роки спокійно змогли переглянути набагато менш обтяжливі за нашу газові угоди з Росією просто подавши позов в Стокгольмський арбітраж. Причому багатьом з них вистачило навіть лише погрози подачі позову щоби Росія відразу пішла на поступки в газовому питанні. А ригіоналівським цим дибілам видно мізків для цього не вистачає.
Може б нам на виборах всетаки обрати замість них тих хто зможуть це зробити? Для чого нам ці ссикливі імпотенти?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.