Ноу-хау від регіоналів. ФОТО

24 жовтня 2012, 11:42
Власник сторінки
Народний депутат України
0
336

Якщо раніше мої білборди розстрілювати з пейнтбольних рушниць, то цього разу вони застосували ноу-хау псування бордів, яку раніше ніде не зустрічали, - ялинкові іграшки, наповненні зеленкою :)

В останній тиждень (після того, як кандидат від "Батьківщини" Олег Кищук знявся на користь моєї кандидатури) 97-ий округ перетворився на центр політичного бруду і чорнухи від ПР. Неадекватність місцевих регіоналів привернула увагу як суспільства, так і різноманітних телеканалів. Але не дивлячись на пильну увагу медіа та громади за ситуацією в Броварах, штаб кандидата від ПР Федоренка продовжує "креативити" з методами протидії мені. Якщо раніше мої білборди розстрілювати з пейнтбольних рушниць, то цього разу вони застосували ноу-хау псування бордів, яку раніше ніде не зустрічали, - ялинкові іграшки, наповненні зеленкою :)

Рекламна конструкція на в'їзді у Калинівку зі сторони Броварів (там поклеєні з обох сторін мої борди) розстріляли саме ялинковими іграшками із зеленкою. Докази відразу знайшли у підніжжя борду та трохи в стороні. На фото видно і заплямований зеленкою борд, і ялинкові іграшки, наповненні зеленкою.

Важко уявити, що ще вигадають до кінця виборчої кампанії штабісти Партії регіонів, але після узгодження мене як єдиного кандидата по округу 97 від УДАРу і "Батьківщини" паніку та істерику броварських регіоналів не можна сприймати без іронії :)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.