Тото Кутуньо - заробітчанин? Чи ідейний неофіт Януковича?

25 жовтня 2012, 10:36
Власник сторінки
Журналист
0
312

Per l'ambasciata italiana in Ucraina. Spero che lo leggerà.

Шановний пане Посол і всі ті, хто біля вас! Маю сподівання. що у вашій амбасаді вже розуміють українську, але ж, цей випадок змусив мене згадати італійську - тому, прошу ознайомитись:

In Ucraina, vi è una legge:
             "Ai sensi dell'articolo 74 della legge" per l'elezione dei deputati del popolo, "la partecipazione alla campagna è vietato agli stranieri e agli apolidi, anche attraverso la partecipazione a concerti, spettacoli, eventi sportivi e altri eventi pubblici tenuti in sostegno o in sostegno del partito - il soggetto processo elettorale o un candidato ".

Ma! Domani, 26 ottobre, nella città di Uman spettacolo Toto Cutugno! E lo spettacolo è pubblicizzato come segue: "Il concerto è sostenuto da Anton Yatsenko", che è il candidato del "Partito delle Regioni". 

Мене непокоїть, що зірковий заробітчанин Тото Кутуньо (який і так не жебракує), мав нахабство погодитись на виступ під прапором партії, яку засуджує ЄС и США. До того ж, він робить це саме напередодні дня виборів! Тому, маю прохання - врятуйте від ганьби світову зірку естради. Порадьте йому співати де-інде аби не цього дня в Україні. 

До речі, українці, яких ваша амбасада змушує стояти в чергах і приносити якісь незрозумілі довідки - в цій ситуації виявили значно більше європейскості ніж сеньор Тото. Бо прості уманці, вже звернулися до світу і до Італійського уряду, з проханням відвести очевидне порушення українського закону - тобто, відмінити шоу пана Кутуньо.

До речі - вам буде цікаво. В італійському дослівному перекладі "Партия регіонів" іноді звучить, як "Партія зони" (партія районів). А в українському сприйнятті наш керманич і "зона" - це невідривні категорії.     

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.