Вибір жлобів - не йти.

25 жовтня 2012, 19:06
Власник сторінки
Мамай
0
414

Мотивація...

Жлоб від іншого вимагає більше ніж від себе. Від себе він навіть не вимагає робити вибір.

1) Навіть серед  покидьків один буде меншим злом - тобто вибір треба робити завжди.

2) Є речі, які просто треба робити (наприклад якщо людина тоне то потрібно хоч покликати на допомогу) Якщо Ви це не робите то псуєте свою карму (тут "карма" умовно, чи можна сказати - долю нащадків). Навіть якщо Ви впевнені, що Ваша дія мізерна Ви просто повинні її зробити щоб зняти з себе відповідальність (очистити карму).

3)Якби пішли на вибори ті, хто підтримує думку “не йти”  історія України була б інша.

4) Якщо Ви не хочете копирсатись в лайні ( розбиратись в кандидатах) то просто запитайте в людей яких поважаєте і швидко зробіть вибір.

5)  Ви можете помилитись але "менше зло" дає шанс поступово наблизитись до кращого, в будь якому випадку варіант не йти є гіршим..Це вибір міщанина який від іншого вимагає завжди більше ніж від себе. Щоб була рівність від себе треба вимагати більше бо своє виглядає більшим тому здається, що вже досить ... а ні - ще треба.

6)Якщо Ви вважаєте що будете діяти радикальніше то п.5 все одно залишається дійсний.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.