"У мене трамвай зламався..." , або "Голосуйте за добробут! "

26 жовтня 2012, 17:51
Власник сторінки
0
243
 У мене трамвай зламався...  , або  Голосуйте за добробут!

Сьогодні, на Троєщині, о 19:27, на лінії ст. Троєщина-2 - ст. Милославська трамвай номер чотири (нового типу) - зламався. Внаслідок чого рух трамваїв на лінії був призупинений.

Із-за відсутності чіткої інформації щодо ситуації, пасажири були змушені  виходити і заходити до вагонів кілька разів. Зламаний трамвай не дав змоги проїхати іншим трамваям, тому десять хвилин люди стояли на вулиці посеред станцій, незнаючи що робити. В прикрій ситуації опинилась жінка з юнаком в інвалідному візку.  Їм довелося вийти з трамваю і добиратися по  дорозі з плит до найближчої зупинки, щоб пересісти на інший вид транспорту. Рух було відновлено о 19:37. Зламаний трамвай взяв на буксир трамвай  номер шість, що їхав ззаду. Хто не встиг сісти назад до трамваю був змушений  пішки йти до найбліжчої станції і чекати на інший трамвай.  "Електричка запізнилась, трамвай зламався! Голосуйте за добробут! " - прокоментував один з очевидців. Нагадаємо, що модернізована трамвайна лінія ст. Троєщина-2 - ст. Милославська була відкрита 25 жовтня 2012 року. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.