Де шукати совок? (пост про вибори)

28 жовтня 2012, 01:12
Власник сторінки
маркетолог, бізнес-консультант, засновник компанії «Sales Marketing System».
0
267

Не спиться. Страшно ненавиджу політику, і все що з нею пов"язане. Я виріс в незалежній Україні, я ніколи не бачив черг за ковбасою, травневих демонстрацій та інших досягнень радянського уряду.

Не спиться. Страшно ненавиджу політику, і все що з нею пов"язане. Проте я розумію, що вже сьогодні вирішуватиметься доля моєї країни на найближче десятиліття. 

Я виріс в незалежній Україні, я ніколи не бачив черг за ковбасою, травневих демонстрацій та інших досягнень радянського уряду. Проте я відчуваю совок ще й досі.
Совок заключається не в керівній ролі комуністичної партії, червоних прапорах, чи гімні срср. 

Він заключається в тому, що мої талановиті друзі живуть закордоном, пересічні громадяни лають державу, ніби вона в усьому винна, а зіпсовані дороги на вулиці - це персональна провина Януковича. 

Так ось. Совок - це ми з вами. Це думка про те, що хтось нам має подарувати високу зарплату, дати квартиру, та потримати пісю, щоб нам було добре.
Совок - це нарікати на муділу Ющенка, що мовляв, ми його вибрали, а він - козел, нас кинув і не виправдав сподівання. А ми бідосі - тепер розчаровані.

Совок - це думка, що від тебе нічого не залежить. Совок - це постити в фейсбуці про те, як тебе задрав дурдом в цій країні. 
Що все вже і так вирішено.
Совок - це просидіти вдома 28 жовтня, і нічого не зробити. 

Я піду завтра на вибори, і проголосую за ВО "Свобода". Можливо вони і не пройдуть, можливо вони продадуться, чи виростуть в українську НСДАП, чого бояться багато інтелектуальних лібералів. 

Але я точно знаю, що відповідальність за майбутнє цієї країни лежить на мені, а не на комусь іншому ,"хто все вирішує". 

І байдуже за кого саме ти проголосуєш. Проте від того, як ти поведешся вже сьогодні вдень - буде залежати майбутнє в якому ти житемеш. Не проспи його.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: свобода,вибори,вибори -2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.