«Вітаю» Україну з недемократичними виборами

29 жовтня 2012, 15:39
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
298
«Вітаю»  Україну  з недемократичними виборами

І хоча Ніколай Азаров не читає Марію Матіос та не слухає «Океан Єльзи», він добре знає , що Партія Регіонів перемогла на парламентських виборах 2012 в 11 областях з 27-ми !

Парадоксальна ситуація склалася якраз не в донецькій, дніпропетровській та інших «біло-блакитних» областях, а в київській , житомирській, вінницькій, закарпатській та інших областях, де партія влади програла за пропорційною системою, але виграла по мажоритарці. Цікаво , як представники влади будуть пояснювати цей феномен – провладні кандидати  мабуть гарніші  , більше обіцяють чи може взагалі володіють надприродними можливостями   ?  Власне як можна пояснити дії виборця, який голосуючи за список опозиційної партії, по мажоритарці голосує за регіонала? Нонсенс!

 Пояснення лише одне – підкуп виборця , адміністративний тиск на виборця та фальшування підрахунку голосів . Партія влади добре навчилася маніпулювати громадською думкою та свідомістю виборця особливо в  сільській місцевості.

Вибори по одномандатним округам не можуть відповідати світовим та європейським стандартам , оскільки не виражають  вільне волевиявлення народу України . А тому і вибори  в цілому не можуть бути демократичними.

P.S. Окремо хочу подякувати за Колесніченка, Ківалова, Литвина та Таню Засуху.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.