ОРУГ №97 – ОБЄДНАНА ОПОЗИЦІЯ ПОВИННА ДЯКУВАТИ ЗА ПЕРЕМОГУ – КИЩУКУ ОЛЕГУ.

31 жовтня 2012, 12:52
Власник сторінки
0
2035

Запитавши Олега Кищук, як проходив процес голосування і підрахунку у окрузі він відповів – ...

«Я особисто проконтролював, щоб не було ніяких підтасовок та фальсифікацій. Навіть у день голосування, я з моїм помічником об*їхали практично всі дільниці та нагадали членам комісії про наслідки фальсифікацій. Ми забезпечили присутність необхідної кількості іноземних спостерігачів на дільницях та необхідний розголос в СМІ. Вибори в окрузі №97 ПРОЙШЛИ ЧЕСНО ТА ПРОЗОРО. Зараз є проблема з прийомом протоколів та бюлетенів в ОВК, але це просто технічні проблеми. УДАР звісно намагається зробити з цього черговий скандал та ПІАР, наприклад, сьогодні до нашого ОВК приїде сам Віталій Кличко, нащо, - ДЛЯ ПІАРУ.»

Після спілкування з Олегом Кищуком, стало ясно, що прозорість цих вибрів в окрузі №97, це саме його заслуга. Кульмінаційним моментом стало його призначення впродовж останніх двох днів Уповноваженою особою партії ВО «БАТЬКІВЩИНА». УДАР використовував деяких членів партії Батьківщина, щоб здіймати галас навколо ОВК та просто піаритись. Зрадника, який співпрацював з партією УДАР в Броварському районі Серія Батюка було усунуто. Виявилось що Павло Різаненко купив Сергія Батюка та всю Броварську організацію Батьківщина, ще задовго до виборів тому агітаційні процеси тривали дуже повільно. Однак штаб Олега Кищука зробив неможливе та збільшив рейтинг партії в окрузі в рази. Можна сказати, що вислів «КАДРИ ВИРІШУЮТЬ ВСЕ» тут доречний. Олег Кищук  - політик нової генерації.

Штаб Олега Кищук провів монументальну роботу з популяризації Батьківщини в окрузі та забезпечив результат у практично 40 відсотків. Окремо треба подякувати за цей результат і Антону Нестеренко, який за тиждень до виборів був призначений головою штабу округу №97 та хоч трохи налагодив роботу штабу.

Спілкуючись з Антоном він сказав «Практично все керівництво штабу В.Опалько, Загуменний, Батюк, Кривонос, це зрадники, заробітчани, які вдало маскувалися впродовж останніх 5 років, стосовно Різаненка, керівництво віднійще, але це велика помилка!!!»

Олега Кищука зняли з виборів на самому піку популярності та довіри виборців. До цього безглуздого зняття були причетні  партія УДАР і особисто Павло Різаненко, які підкупили рейтингові агенції та зробили фальшиві рейтинги партії та особисто Олега. Павло Різаненко разом з УДАРОМ зробив звичайний фото монтаж у відомій на весь світ комп’ютерній програмі Adobe Photoshop та намалював себе разом з Олегом Кищуком, нібито потиснувши один одному руки. Потім підробив фірмену газету Батьківщини та обманом розповсюджував її навіть через намети Батьківщини. Назвавши себе єдиним кандидатом від опозиції, та по суті, обдуривши виборців, здобув необхідну кількість голосів. Крім того, пан Міхєєв, який працював з Павлом, забезпечив на деяких дільницях каруселі та підкуп виборців з оплатою за фото бюлетеня.  

Спілкуючись з виборцями біля ОВК ми чули незадоволення тим, що Олега Кищука було знято. Після його зняття багато прихильників Батьківщини проголосувало за партію Свобода. Бо дуже зневірилися керівництвом партії Батьківщина.

Сам Кищук Олег в інтерв’ю біля ОВК заявив наступне « Я нікуди не діваюся! Моя громадянська позиція залишається той самою. Я підтримаю ВО «БАТЬКІВЩИНА» та демократичні принципи життя. Моя громадська приймальня буде працювати далі та юридично підтримувати жителів округа. У разі перемоги Павла Різаненко я особисто буду слідкувати за дотриманням їм обіцянок даних перед виборами. А у разі порушення даних обіцянок будемо ініціювати відкликання його мандату.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Олег Кищук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.