ВІДНОШЕННЯ

01 листопада 2012, 22:34
Власник сторінки
0
535
ВІДНОШЕННЯ

Життя - це щастя. Створи його сам.

      ABBEY ROAD – найкраща студія звукозапису в Лондоні, а це значить — найкраща у світі. Тут записувались легендарні BEATLES. Сьогодні бачив фільм як МАШИНА ВРЕМЕНИ записувалась на цій студії. Мені подобається творчість цієї групи, але знову був приємно вражений. Ще раз переконався, що визначальним в житті є ВІДНОШЕННЯ.

     Артисти, яким уже за 50, які реалізували себе, їх люблять, поважають, навіть називають легендарними, працювали із шаленим захопленням. Тішились кожній хвилині проведеній з професіоналами, як дитина радіє першому велосипедові. Англійські продюсери, які самодостатні, імя, котрих кожна зірка вимовляє з пошаною, працюють із глибокою повагою до композиторів та авторів текстів. Увага до дрібниць, шалена самовіддача творить шедеври.

     Одразу ж згадав Європейських партнерів, з якими вів бізнес (це 18 Компаній, 5 країн). Усі одинакові. Самовіддані, організовані, відповідальні. Усіх їх відрізняє від українського народу ВІДНОШЕННЯ. Такі слова як “халтура” і “халява” не переводяться на жодну іноземну мову. Суспільство Європи не сприймає таких людей. Якщо Тобі не подобається робота чи Компанія, де працюєш, то це Твоя особиста проблема. Це нікого не цікавить. ВІДНОШЕННЯ. Якщо Ти робиш, те чого не любиш, то знищуєш себе. Крадеш сам у себе роки. Якщо Ти сам себе не поважаєш, тоді чому повинні інші це робити по ВІДНОШЕННЮ до Тебе.

       

     “Ваше время ограничено, не тратьте его, живя другой жизнью. Не попадайтесь на крючок вероучения, которое существует на мышлении других людей. Не позволяйте взглядам других заглушать свой собственный внутренний голос. И очень важно иметь мужество следовать своему сердцу и интуиции. Они, так или иначе, уже знают, что вы действительно хотите сделать. Все остальное - второстепенно. © Стив Джобс”.


Яке Твоє ВІДНОШЕННЯ до себе, до життя, до людей довкола?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: машина времени,життя,халява,Стів Джобс,відношення,бітлз,халтура
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.