Не втішайте себе, панове...

03 листопада 2012, 06:56
Власник сторінки
экономист
0
19

Як би ми не хотіли того, але результати парламентських виборів показують, що ПР готувалась до супротиву народу України.

    
           Як би ми не хотіли того, але результати парламентських виборів показують, що ПР готувалась до супротиву народу України. Тому був узгоджений і прийнятий діючий Закон про змішану систему виборів, в результаті якого частину сфальцифікованих результатів вони одержали за партійними списками, а більшу частину – по мажоритарним округам, де були кандидатами їхні висуванці та ті кандидати, яких вони з легкістю(підкупом чи тиском) примусять працювати в ВР на себе.

   І радіти з того, що наш народ «розвивається» і мудрішає, а тому «гречка» вже не є мірилом успіху, не має рації. Бо це не заслуга  Обєднанної опозиції, а скоріше прорахунок ПР. Якщо зараз признати, що ці вибори недійсні та призначити нові –всі ми побачимо, що ПР детально зробить аналіз своїх  «помилок» в період цієї виборчої компанії, навіть будуть зроблені оргвисновки і( маючи такий потужний адмінресурс, як обл- та райдержадміністрації, більшість обл-, рай- та містських Рад, силові структури,прокуратуру та суди, а саме головне – величезну армію бюджетних працівників, які і стануть виконавцями всих фальшувань) досягне подавляючої переваги. Я більше ніж впевнений, що (навіть попри таку нееявку в 40% виборців)при чесному підрахунку голосів ПР набрала б по партійним спискам не більше 25%, але це і вони добре знали. Тому такими цинічними та нахабними були виступи та інтерв’ю їх «рупорів» - Шуфрича, А.Бондаренко, Онищенка, Колісниченка, Богословської, Чечетова, Лук’яненка та ін., бо знаючи які гроші з державного бюджету були направленні в ті регіони, де висуванцями були їхні представники та найчисельніші по числу виборців Донецьку, Луганську, Харківську, Дніпропетровську, Одеську області та АР Крим. І тому пан Шуфрич на запитання про застосування адмінресурсу відповів, що зараз вони при владі і тому мають змогу розпоряджатися бюджетом. На жаль пан Шуфрич забув, що останні гроші з бюджету були направленні в вигляді субвенцій... Ви почуваєте – який цинізм та нахабство!

  А тепер давайте подумаємо де гарантії, що це в ще більше  цинічній формі не повториться на наступних виборах? Ви думаєте, що їх зупинять висновки міжнародної спільноти? Вже зараз Міністерство зовнішних справ заявляє, що висновки комісій ОБСЄ та ПАРЄ не що інше, як власні думки їх представників.            І що б не говорили їх представники(особливо розочаровує Ю. Мірошніченко, а можливо він і є одним із головних розробників нинішньої стратегії і тактики ПР), ми повинні усвідомити, що треба негайно змінити Закон про вибори, про місцеве самоврядування, скасувати Інститут обл- та райдержадміністрацій(достатньо було б і Рад, які вибираються місцевими громадами і маючи всі інструменти – Закон про самоврядування) зможуть з розв’язаними руками працювати на свої громади,а головне, не стояти з протягнутою рукою в Києві.

  Треба провести розслідування порушень законів(голови ДВК, голови ОВК, Голови обл- та райдержадміністрацій, силовиками, прокуратурою та судами) під час проведення виборів та особливо підрахунку голосів та затвердження результатів. Очевидно, що ніхто з них сьогодні не понесе покарань, але зостануться справи, матеріали та фігуранти по ним. І якщо вдасться провести референдум щодо зміни Конституції і  Україна знову стане парламентською державою, тоді всі ці справи можна буде знову підняти і винуватці повинні понести покарання.

    Все це дуже коротко, але мені здається достатньо щоб мобілізувати ту частину в 40%  громадян,які не приймали участі в нинішніх виборах. Інакше наступних Демократичних Виборів не буде.  Будуть вибори Партії регіонів!!!

   А ми всі повинні памятати, що вони зубами будуть триматися за владу, бо їм, на відміну від нашого народу, є що втрачати. Вони вже не взмозі думати про народ (хіба що тільки, як ввести кріпосне право), бо втратили почуття християнської моралі(а в церкву ходять відкупитися від своїх гріхів, а не молитися), співчуття, співучасті та доброти. І наступним їх кроком буде придушення демократії по всім напрямкам.   Будьде готові!Ви повинні укріпити народ в вірі, що правда переможе.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.