ГЕРОЇ vs УКРАЇНИ

05 листопада 2012, 08:00
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
435
ГЕРОЇ vs УКРАЇНИ

Цьогорічні парламентські перегони відзначилися не тільки участю в них «журналістів з поломаними вухами» , а й участю в них великої кількості Героїв України .


При цьому в партійних виборчих списках Партії Регіонів , Об’єднаної опозиції та Удару, Героїв України в цілому одиниці: Володимир Бойко в «регіонах», Валерій Сушкевич в «опозиції» та власне  Віталій Кличко.

А от в мажоритарних округах Партія Регіонів виставила майже десяток Героїв України, напевне сподіваючись на те, що «герої»  зберуть максимум електоральних симпатій без особливих зусиль.

Але якщо «регіональні герої» Валентин Ландик , Юхим Звягільський, Леонід Байсаров, Леонід  Литвинов, В’ячеслав Богуслаєв , Віктор Остапчук, Олександр Баталін без особливих  ускладнень виконали поставлене партією завдання , бо висувалися в традиційно «біло-блакитних» областях , то « героям» Тетяні Засухі та Геннадію Бобову прийшлося битися в ворожих «опозиційних» Київській та Черкаській областях .

Натомість лише Бобову  вдалося набрати аномально велику кількість голосів «за» 42,73 %  в  виборчому  окрузі № 196, де власне за Партію Регіонів віддали голоси лише 20 % виборців, а за Об’єднану Опозицію 40 % .

Видно не обійшлося без допомоги губернатора Черкащини,  теж Героя України Сергія Тулуба , бо в  шести інших черкаських мажоритарних округах ледве обрали лише одного «опозиційного» кандидата .

Воістину – «Герої України» проти України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Партия регионов,засуха,Герой України,вибори-2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.