Що робити між виборами? Рекомендації.

09 листопада 2012, 08:26
Власник сторінки
державний службовець
0
472

Народу все одно, хто переміг. Для громадян України важливо, щоб знайшлися люди, які б змогли рухати країну вперед.

Під час виборів хтось перемагає, а хтось обов’язково програє.

Українці ще й досі не вміють визнавати поразки.

Зрозумійте одне. Народу все одно, хто переміг. Для громадян України важливо, щоб знайшлися люди, які б змогли рухати країну вперед, а не розмазувати кашу по тарілці.

Майте гідність. Об’єднуйтеся, знаходьте консенсуси і щось корисне робіть.

Замість того, щоб не пройшовши до Ради, продовжувати ще більше працювати на користь українського народу, ви бігаєте по інстанціях, намагаючись спромогтися ще щось вирішити на свою користь. Вважаю, що треба концентрувати увагу не на перемозі під час виборів, а на хороших-добрих справах між виборами.
Тим, хто не переміг на виборах, хочу сказати: „Йдіть і працюйте. Робіть щось. Працюйте. Працюйте. Багато працюйте. Тоді, можливо, люди й віддадуть за вас свій голос в майбутньому. А ви, шановні кандидати, що не пройшли, намагаєтесь переконати народ у зворотному: „Ми будемо робити все для людей тоді, коли нас виберуть”.

Останні вибори показали те, що може перемогти кожен, але не будь-хто.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: вибори,кандидати
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.