Дайджест фільмів

11 листопада 2012, 12:24
Власник сторінки
Студент
0
442
Дайджест фільмів

Mr. Smith Goes to Washington

Перш за все хочеться сказати, що про цей фільм не скажеш - "тупе американське кіно".  Режисером фільму є Frank Russell Capra . Звичайно це імя вам багато не розповість, оскільки стрічка знята в 1939 році, проте його творіння, яке пройшло випробування часу можна сміливо зараховувати до числа найкращих фільмів. 
Трохи про фільм, і враження яке в мене склалось після його перегляду. 
Фільм динамічний, відвертий та драматичний. Історія крутиться навколо сенату США, який погруз в корупції, брехні та лицемірстві (нічого не нагадує?). Долею випадку до сенату приходить наївний ідеаліст з провінції, який кидає виклик корумпованій машині сенату, на чолі з олігархом Тейлором.
Кароче, я не пожалів витрачені 2 години часу на його перегляд. Не сумнівайтесь фільм вам сподобається))) 
Класно було б якщо б Ілієнко зняв ремейк на цей фільм, але у ВР. Доречі, фільм хоча й художній але дає деяке уявлення про процес політичної діяльності в США- і це круто, знімати фільми не тільки в яких є картинка та сюжет, а й які дають деякі знання.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.