Юлія Тимошенко голодує вже 14-добу

11 листопада 2012, 16:02
Власник сторінки
0
675

Юлія Тимошенко голодує вже 14-дому, не дивлячись на погіршення стану її здоров'я

Юлія Тимошенко голодує проти фальсифікацій на виборах вже 14-ту добу, не дивлячись на те, що стан її здоров'я  погіршується. Вона бореться за чесність та демократичність виборів,
такого цинізму та бруду як на цих виборах не було ніколи за існування України.

Партія регіонів сфальсифікувала вибори як мінімум на 14 округах,  вони б'ються за більшість, якої у них не буде але все ж таки вони протягнули своїх кандидатів і за рахунок силових структур, вони плювати хотіли на людей.

У людей вкрали право на вибір але люди цим і не переймаються. Юлія Тимошенко показує всім, що  не треба бути байдужим до фальсифікацій і що треба захищати свій вибір. Опозиційні сили мають намір обнулити свої списки але чи це відбудеться ми не знаємо.

Прихильники та соратники Юлію Тимошенко  закликають її не голодувати але вона діє рішуче і має намір виграти битву проти режиму Янкковича.
 Янукович має страх перед Тимошенко і він особисто причетний до фальсифікацій на виборах.

Юлія Володимирівна, ми з вами, будь ласка не голодуйте, ви нам потрібна!!! 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.