Просто помер! Де? На роботі.

15 листопада 2012, 00:54
Власник сторінки
0
597
Просто помер! Де? На роботі.

Водій вантажівки помер під час руху авто на Південому мосту в Києві. Сумно, а при чому тут Я? Ну-у-у-у....

Перед усім мої співчуття рідним того водія…

А,…  я про новину викладену у розділі Відео, тут на сайті, вона наштовхнула на риторичне запитання…

А за яким заняттям я готовий розстатися з життям?

Померти на роботі… Померти не від технологічної травми, не від нещасного випадку пов’язаного з порушеннями правил безпеки на виробництві, не через помилку в результаті людського фактору, а так, просто померти (якщо таке сполучення слів можна взагалі назвати простим).

Для мене помер, це перестав існувати для будь кого. Помер, це залишився лише в уяві і пам’яті. Саме так сталося з польським водієм. Так стається з усіма тими хто помирає.

Ну і тут неможливо без аналогій. Я про те, що багато з нас, мало того що проводять на роботі увесь продуктивний час, волею не волею залишаючи там всього себе, але деякі ВМИРАЮТЬ на роботі.

За перше дорікати неможна, казав премудрий Соломон: «Увесь труд людини для рота її», ми мусимо працювати що було чим годувати сім’ю, але друзі, ми не мусимо там помирати!

Люди, ми, які ще не померли, але вже відповідаємо всім ознакам… Для наших дітей ми лише уяві і в пам’яті, ми йдемо коли діти ще сплять, а повертаємось коли вони вже сплять. І так як родина пам’ятає місце де захороненні останки колись близького чоловіка, так і наші діти, пам’ятають де їх тато чи мама працює.

Робота - не більше ніж здобуття засобів для існування, розвитку і виховання дітей. Занадто необдумано вкладати сили в роботу щоб виростити (в даному випадку не плутати з «виховати») дітей, а потім значно більші ресурси вкладати щоб виправити недоліки або відсутність виховання.

Якщо колись з наших вуст злітала фраза типу: «Який ти вже великий» чи «Як ти швидко виросла», значить ми через різні фактори (зокрема роботу) нажаль, не були присутні при цьому.

Ознаки присутності життя - пульс. Пульс - це те, що можна відчути на дотик. Якщо Ви живі для своїх дітей, дозвольте їм відчути Вас на дотик.

Дай Боже мудрості всім нам правильно розподіляти свій час і життєві пріоритети.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.