Чи прийме Янукович відставку Табачника?

21 листопада 2012, 12:15
Власник сторінки
Голова Всеукраїнської профспілки «Народна солідарність». Заступник голови Громадського об’єднання «Українська справа».
0
600

Як відомо, члени Кабміну, обрані до Ради, включаючи Азарова та одіозного «Діму», подали заяви про відставку з урядових посад, формально виконуючи, таким чином, відповідну норму закону про вибори.

Президент «держави Україна» повинен цю відставку або ж прийняти, або – ні, чітко сказавши: «Ні, друже, мені подобається те, що Ти робиш у якості міністра, Ти потрібен мені, саме на цій посаді…»

Таким чином, протягом ближчих днів Віктор Янукович має підтвердити: УСЕ, що робив і зараз робить сумно відомий Дм. Табачник (демонстративний глум над українською мовою та історичною пам’яттю українського народу, друк «золотих» і «платинових» підручників, «побори» з ректорів вузів та директорів шкіл, корупційна система вступу до ВНЗ і т. д.) насправді робилося і робиться з ЦІЛКОВИТОЇ ЗГОДИ ОСОБИСТО В.ЯНУКОВИЧА та від його імені.  

Що Янукович – не більше, ніж проста маріонетка Москви, і що насправді відповідні рішення будуть прийняті саме у Кремлі, звичайно ж – не тема для дискусії. Проте, якщо «рішення по Табачнику» буде прийняте (а так виглядає бути) на користь продовження очолювання ним практично всієї «гуманітарної сфери» т. зв. «держави Україна» до кінця президентських повноважень «Янека» (або ж, у що хотілося б вірити) – до народного повстання, котре «випише квиток до Москви в один бік» їм обом, то які найменші підстави далі матиме хтось доводити, що між двома фігурантами даної «кадрової інтриги» існує будь-яка реальна політична різниця?..  

PS “Суто технічно” є ще й інший варіант, «те саме в квадраті»: Янукович приймає відставку Діми, після чого він знов… призначається міністром уже нового КМУ. Шляхом підписання відповідного указу, що він, для «Віктора Фьодоровіча» на посаді міністра освіти та молоді дійсно “лучше всєх”…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,отставка,Табачник,освіта,відставка,МОН
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.