Час революції.

26 листопада 2012, 20:55
Власник сторінки
0
279

Прийшов час діяти.

Ну і скільки можна терпіти витівки влади Януковича? Подивіться на останні два роки його правління, чим далі-тим гірше.Команда Януковича говорить про якесь "покращення", а де воно? Нічого немає, все дуже і дуже погане, більшість людей навіть не розуміють що влада їх обманює. Треба вже подумати про своє майбутнє. За останній рік пройшло багато різних акцій протесту, але їх ефективність досить мала, тому вже час діяти більш рішуче та радикальніше. Досить вже просто стояти з плакатами під Верховною Радою, КабМіном, Адміністрацією президента чи іншою урядовою будівлею. Треба владі показати що людей не влаштовує таке життя і показувати це треба рішучими діями. Подивіться який протест пройшов в 23-х країнах Європи 14 листопада 2012 року, ось як треба діяти!
Закликаю всіх небайдужих громадян підтримати ідею національного страйку проти влади, ми повинні всі в один день вийти на вулиці і протестувати проти свавілля в нашій країні! Єднаймося!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.